Ako predlozis zeni ovaj stan, kolika je verovatnoca da te zena pita: Je li bre koju ces da dovodis u ovaj djakuzi na terasi, sigurno ne mene, a?
A sad bez sprdnje, pazario bih ovo 1/1 haha
I kuhinja ima prozor, perfekcija
Ako predlozis zeni ovaj stan, kolika je verovatnoca da te zena pita: Je li bre koju ces da dovodis u ovaj djakuzi na terasi, sigurno ne mene, a?
Mi smo pričali da se nalazi u urbanoj sredini. Gradovi po Srbiji.Al ste dosadni sa tom kucom od 50k. Evo ih, i sta sad, kakve to ima veze sa bilo cim.
![]()
Prodajem kuću u Vrbovnom kod Stepojevca.
Kuća izgrađena 1978.godine. Ima u prizemlju: Hodnik, soba 3x3, kupatilo i dnevni boravak sa kuhinjom 6x3.Na spratu: spavaća soba 3x3 i velika soba 6x3. U pwww.halooglasi.com
![]()
Prodaje se kuća sa placem 11ari
Na prodaju kuća sa placom u mestu Guberevac, opština Sopot Plac je površine 11 ari i pruža dovoljno prostora za miran porodični život, kao i mogućnost za dwww.halooglasi.com
Ja sam shvatio da je do 30 km od Bg-a i do 50k evra.Mi smo pričali da se nalazi u urbanoj sredini. Gradovi po Srbiji.
Da ali u urbanoj sredini. Gde nije put od blata do kuće. Asfalt i tako to. Valjda smo tako nešto rekliJa sam shvatio da je do 30 km od Bg-a i do 50k evra.
To valjda samo programeri hipsteri pisu cirilicom
Gde je stagniralo 3 godine ? Gde ?
To je bas subjektivno onda, sta je kome urbano i sta je pristojno stanje neke nekretnine. Meni licno veci deo onoga sto spada u BG nije urbano. To je samo moj lični stav i zato mislim da ce cene u po meni urbanim delovima Bg-a biti realno jos vece. To vidim i na ovom forumu da vecina članova tezi nekretnini u boljem delu grada i zato mi je nejasno kako mogu videti pad cena u tim delovima kojima tezi cela Srbija i dobar deo regiona.Da ali u urbanoj sredini. Gde nije put od blata do kuće. Asfalt i tako to. Valjda smo tako nešto rekli
Za veći deo Srbije smo isto rekli da kuću u pristojnom stanju ne možeš naći ispod 100k
Isuviše adaptirani golubarnik za moj ukus...
Prcamo o kućama u gradu...prigradskim naseljima...a ti pokazuješ vikendicu na obodu sela...sa bunarom.....jeste li realni ?Al ste dosadni sa tom kucom od 50k. Evo ih, i sta sad, kakve to ima veze sa bilo cim.
![]()
Prodajem kuću u Vrbovnom kod Stepojevca.
Kuća izgrađena 1978.godine. Ima u prizemlju: Hodnik, soba 3x3, kupatilo i dnevni boravak sa kuhinjom 6x3.Na spratu: spavaća soba 3x3 i velika soba 6x3. U pwww.halooglasi.com
![]()
Prodaje se kuća sa placem 11ari
Na prodaju kuća sa placom u mestu Guberevac, opština Sopot Plac je površine 11 ari i pruža dovoljno prostora za miran porodični život, kao i mogućnost za dwww.halooglasi.com
Kuhinja i prozor ...e to je toAko predlozis zeni ovaj stan, kolika je verovatnoca da te zena pita: Je li bre koju ces da dovodis u ovaj djakuzi na terasi, sigurno ne mene, a?
A sad bez sprdnje, pazario bih ovo 1/1 haha
I kuhinja ima prozor, perfekcija
Subjektivno je put od blata i Bgd nije urban ? To tebi subjektivno? Čestitam...To je bas subjektivno onda, sta je kome urbano i sta je pristojno stanje neke nekretnine. Meni licno veci deo onoga sto spada u BG nije urbano. To je samo moj lični stav i zato mislim da ce cene u po meni urbanim delovima Bg-a biti realno jos vece. To vidim i na ovom forumu da vecina članova tezi nekretnini u boljem delu grada i zato mi je nejasno kako mogu videti pad cena u tim delovima kojima tezi cela Srbija i dobar deo regiona.
Pa živi tu...kupi...po tebi je to savršeno ....Budi pametniji od nas i znaj da Bgd nije urban...kako ti i kažeš.....Ja sam shvatio da je do 30 km od Bg-a i do 50k evra.
Daj ne zezaj, ti kao da ne znaš gde živiš...čuj, asfalt. Pa pola kuća u Popovoj bari (divlje naselje u sklopu Borče) koje je 12 km od centra grada nema urađen pristupni put. Nema nigde za 50k eur da se stanuje u uređenom okruženju, toliko danas košta nov automobil srednje klase (Honda CRV)Da ali u urbanoj sredini. Gde nije put od blata do kuće. Asfalt i tako to. Valjda smo tako nešto rekli
Za veći deo Srbije smo isto rekli da kuću u pristojnom stanju ne možeš naći ispod 100k
Nismo, spomenuta je kuća za 50k 30km od BG-a, nikakvi dalji detalji. Duduše impliciralo se na sredjenu kuću u naseljenom mestu pošto je Džo izjavio da smo razmaženi što hoćemo stan u BGu umesto kuće za 50k 30km od BGa da biraš.Mi smo pričali da se nalazi u urbanoj sredini. Gradovi po Srbiji.
Pa to je bila poenta. Rekli smo da nema. Izvinite ali meni septička jama, bunar i zemljani put nije urbana sredina. To je vikendica. Zna se šta je kuća a šta vikendica. Ili smo i to zaboravili?Daj ne zezaj, ti kao da ne znaš gde živiš...čuj, asfalt. Pa pola kuća u Popovoj bari (divlje naselje u sklopu Borče) koje je 12 km od centra grada nema urađen pristupni put. Nema nigde za 50k eur da se stanuje u uređenom okruženju, toliko danas košta nov automobil srednje klase (Honda CRV)
Nismo, spomenuta je kuća za 50k 30km od BG-a, nikakvi dalji detalji. Duduše impliciralo se na sredjenu kuću u naseljenom mestu pošto je Džo izjavio da smo razmaženi što hoćemo stan u BGu umesto kuće za 50k 30km od BGa da biraš.
Ovo je što sam ja pisao.Ne postoji pristojna kuća u bilo kom naseljenom mestu ispod 100k gde te očekuje makar minimalno ulaganje. Pričam o bilo kom mestu u Srbiji. Ne pričam za nešto što je blizu Beogradu.
Ni meni nije jasno da se smatra ovde da srednja klasa vozi nov SUV i kupuje stan na BW, a imamo jedva 10% ljudi koji imaju platu vecu od 160k neto. Gde su ti srednji sto kupuju stanove i novi SUV ako ovih najvisih 10% zaradjuje 160k neto?Pa to je bila poenta. Rekli smo da nema. Izvinite ali meni septička jama, bunar i zemljani put nije urbana sredina. To je vikendica. Zna se šta je kuća a šta vikendica. Ili smo i to zaboravili?
Automobili više srednje klase u Srbiji je polovan auto, par godina star vrednosti oko 15k ili stariji ali kupljen nov.
I to 150k da das i da se pomolis da je uknjizeno.Ekonomska politika Srbije je stagflacija. Zato smo došli do toga da nema pristojne kuće ispod 100k u Srbiji. Slao sam već primer šta je po meni pristojna kuća a ne vikendica (oglas za prodaju na Popovici). U urbanom delu većih gradova ta cena je 150k pa naviše uz neka ulaganja.
Ja sam odmah zamislio onako nešto, možda malo lepše uređeno dvorište... A taj deo u naseljenom mestu što su ljudi pomislili na tipa centar Pazove, to je deo onog razmaženiNismo, spomenuta je kuća za 50k 30km od BG-a, nikakvi dalji detalji. Duduše impliciralo se na sredjenu kuću u naseljenom mestu pošto je Džo izjavio da smo razmaženi što hoćemo stan u BGu umesto kuće za 50k 30km od BGa da biraš.