Šta je novo?

Cene nekretnina

Ne može se bez ostave. Ja sam čistio nedelju dana ostavu koja je bila prepuna starudije do plafona, samo da bi mi je dali na korišćenje.
@Extroniks moraćeš da se suočiš sa "neplaniranim troškovima".
Ko ne plati na mostu...

Izgleda, ti si onda srećan čovek jer stvarno možeš da živiš u 40m2 ;)

@Extroniks
Uzimaj tu ostavu to ti je dve plate :kum: Neverovatna količina gluposti se nakupi kroz vreme, pogotovo sa decom, a i lakše ćeš da prodaš posle stan koji će svakako da ima veću vrednost.Mada nije baš ni da su gluposti, gume za auto, bicikli, trotineti, kolica, nepotrebne stvari, igračke, alat... Nemoj misliti da je 70m2 dovoljno :D
Razvukao sam se prilicno vec finansijski, razmislicu jos jednom prilikom kupovine garaze... trosak stan + garaza + opremanje ce vec biti u totalu oko 330-350k kako je krenulo. A ne volim da mi likvidnost pada ispod par desetina hiljada zlu ne trebalo, ko zna sta se moze desiti.

Stan je 82m2 sa prilicno komotnom terasom + devojka je arhitekta pa ce dobro da osmislimo prostor, mislim da nam nece trebati minimum 10 godina ikakva ostava, a tada ako zafali mogu i da vijam drugi veci stan mozda.

Ne može se bez ostave. Ja sam čistio nedelju dana ostavu koja je bila prepuna starudije do plafona, samo da bi mi je dali na korišćenje.
@Extroniks moraćeš da se suočiš sa "neplaniranim troškovima".
Ko ne plati na mostu...
Plati na Beobuild forumu :D

Bolje odmah da proda stan i uzme negde penthaus, gde tek pocinju gradnju. Kredit na maks, taman će morati više da se trudi i radi na poslu, suviše vremena potroši ovde na forumu. 😄
Nesto sam bolesljiv bio ove nedelje pa dajem sebi oduska, a i petak je 😂
Ovo nije daleko od istine ako budem imao bucne komsije da se ostvari kroz 2-3 godine.

Stan je 82m2 sa prilicno komotnom terasom + devojka je arhitekta pa ce dobro da osmislimo prostor, mislim da nam nece trebati minimum 10 godina ikakva ostava, a tada ako zafali mogu i da vijam drugi veci stan mozda.
Trebaće ti koliko za godinu dana ostava, ne možeš da veruješ koliko se nakupi nekih stvarčica koje će možda zatrebati.

S obzirom da spominješ devojku, jesi li razmišljao kukavče gde ćes sve one pegle i kuvala posle svadbe da odložiš :) :) :)

jesi li razmišljao kukavče gde ćes sve one pegle i kuvala posle svadbe da odložiš
Hahhaha.
To ko kad sam se ja verio, i jedan dan mi zvoni burazer i donosi televizor, ne može da uđe na vrata. A ja fazon nisam upalio TV 5. godina pre toga... Rek'o, brate šta ti je!? Šta se ljutiš, pusti fudbal uveče, gledaj ligu šampiona ko sav normalan svet.
Posle sam imao ozbiljnu argumentaciju sa ženom mi. (Ali sam naravno pobedio, jer sam ja šef na kuću.)

Šaaalim se ženo, da mi tebe nije ko zna gde bi sada bio ja, jagnje moje malo

Izgleda, ti si onda srećan čovek jer stvarno možeš da živiš u 40m2 ;)

@Extroniks
Uzimaj tu ostavu to ti je dve plate :kum: Neverovatna količina gluposti se nakupi kroz vreme, pogotovo sa decom, a i lakše ćeš da prodaš posle stan koji će svakako da ima veću vrednost.Mada nije baš ni da su gluposti, gume za auto, bicikli, trotineti, kolica, nepotrebne stvari, igračke, alat... Nemoj misliti da je 70m2 dovoljno :D
Hehe ne zivim u 40m2, ne znam kako si to zakljucio, ali prosto mi se nista ne ostavlja u ostavi dole. Ne znam, mozda zato sto ne volim da trpam bespotrebne stvari 😀

Ma nek nam je on živ i zdrav, ima vremena, naučiće.
Nije život uvek hladna lubenaja na bezbrižan letnji dan.

Slika i komentar sa drugog foruma
1754054659794.png

Kupis plac, ulozis lupam 150-200.000e i kazes napokon imam kucu na periferiji gde cu da imam svoj mir. Dodje lik i napravi ti zgradurinu i otvori 20 prozora prema tvom dvoristu...Pakao

A meni kazu idi u Batajnicu tamo je super, sta lupas, ko ce da ti napravi zgradu uz kucu, ko zna kad ce to da bude
A dobro, da ne preterujemo ne desava se svuda. Najcesce je to ako vam se plac granici sa dvoristem gde je neka raspala kuca ili ako je plac prazan. Tada vlasnik to najcesce proda i nikne zgrada.

A dobro, da ne preterujemo ne desava se svuda. Najcesce je to ako vam se plac granici sa dvoristem gde je neka raspala kuca ili ako je plac prazan. Tada vlasnik to najcesce proda i nikne zgrada.
Mislim da obican covek ne bi trebalo da razmislja o ovome, nego da to zakonski bude regulisano. Mislim da po zakoni ti i ne smes da otvaras prozore prema placu pored. Jer, sta ako ovaj ko ima kucu resi da takodje gradi zgradu?

Desava se trenutno u Zemunu Gornjem Gradu. Zasto se ne bi desilo u Batajnici za 10 godina?

Mislim da obican covek ne bi trebalo da razmislja o ovome, nego da to zakonski bude regulisano. Mislim da po zakoni ti i ne smes da otvaras prozore prema placu pored. Jer, sta ako ovaj ko ima kucu resi da takodje gradi zgradu?
Slazem se, glupo je da prozori tako budu okrenuti, a verujem da bi se ti isti stanari posle zalili ako imas psa u svom dvoristu i laje, jer im pravi buku jer su prozori odmah iznad.

Naravno, ovaj brat digao ovoliku hacijendu a plac mikroskopski. Osnova privatnosti je da imas dovoljno veliki plac tako da niko ne može da zida u blizini. U ovom slučaju, čovek kupio nekoliko ari i očekuje privantost.....nonsens.

Vrh