Ja u ni jednoj revoluciji neću da učestvujem. Dosta je meni ratova (2kom do sada) i treća revolucija. Nisam ja kornjača da živim 300 godina pa da se zezam s kosmičkom pravdom. Ja ću otići, kad se smiri, ja ću doći biti za novu vlast koja god to bude i kraj. Meni investicije ne idu u Q jer ako padnu cene stanova drastično ja kupujem još jedan. Ko hoće vilu na Dedinju i adresa da mu bude Užička xx neka se bori. Bilo od 2. Svetskog rata da odmah svi revolucionari odmah u Užičku se useljavaju. Ja nemam te aspiracije. Ta adresa ima svoju cenu, ko je spreman da je plati slobodno. Meni moj stančić na NBG dovoljan. Još par do penzije da kupim i ne treba mi ništa više. Pošto sam Srbin u Srbiji je meni svaka vlast dobra, neka bolja neka lošija ali svaku bi menjao na izborima, a do tad ima mesta milion na svetu da se radi i živi gde je mirno. Ja vrlo pragmatično gledam. Ove blokade mislim da nikom ne idu u prilog ali dobro. Meni ni u džep ni iz džepa... Tako da ko misle da će da profitira neka se bori a ko misli da će da izgubi neka brani. Ja to posmatram s 1600km razdaljine bez strasti i emocija. Zato sam se i borio sve ove godine da imam 2 države, više nekretnina, 2 pasoša, da kad ne valja u jednoj ja skočim u drugu. Kad se smiri, eto mene opet nazad i sve po starom. To sam video u ratovima 90-ih. Najpametniji bili oni koji su otišli odmah u inostranstvo. Posle se vratili i sve super. Em nisu psihički prolupali, em nisu izginuli, em nisu imali sankcije i sve. Treba birati bitke. To nije moja bitka. Veliki je igraju. Meni je cilj sada trenutni letovanje u Srbiji na +35C sa što manje problema (blokada na putu) da mogu da se švrćkam i uživam. Ništa više ne tražim. Sunce, bazeni, klopa i mir.