Pa kakav hoces odgovor? Iz Beograda pises da ima posla u provinciji.Sjajan odgovor.
Pa kakav hoces odgovor? Iz Beograda pises da ima posla u provinciji.Sjajan odgovor.
Nisam to rekao. On je rekao da "nema novih poslova", a ja sam mu sugerisao da ipak proveri. Dakle nije isto.Pa kakav hoces odgovor? Iz Beograda pises da ima posla u provinciji.
Колико си пута погрдно писао о таквим пословима а сад кукаш што губе посао.Добиће отпремнину,имају земљу,други град,друга фирма за сваког сад има посла.У мом окружењу не знам никога да жели да ради а нема посао.Само ако желиш посао,добићеш га.Što se ne preseliš u Malošište pa sam da vidiš da li ima posla ili ne?
Koju zemlju? Njive 8. klase u vukoje*******inama? Za 17 dinara psenice, 20 dinara visnje ili 100 dinara kupine? Koje otpremnine, 200e po godini, a rade 5 godina jer toliko ukupno firma postoji? Daj ne lupaj idi ti pa kopaj njivu po kamenu. Koji drugi grad? Kome se isplati da menja grad da bi isto radio u motacnici za 500e? Nemas veze sa realnoscu, izdajes te njive i mislis da si obrao sve znanje sveta.Колико си пута погрдно писао о таквим пословима а сад кукаш што губе посао.Добиће отпремнину,имају земљу,други град,друга фирма за сваког сад има посла.У мом окружењу не знам никога да жели да ради а нема посао.Само ако желиш посао,добићеш га
Evo i ja ću.ima izreka ona nasa
ima posla ko oce da radi
tezak je internet ove godine, od ratnika pravednijih od isusa do loseg cinizma
samobanujem se
Nisi me uvredio naravno, isto se izvinjavam ako je nesto pogresno sa moje strane i zbog mojih naglih komentara, ovih dana smo svi jaki pravednici sto rece Bill.Nisam to rekao. On je rekao da "nema novih poslova", a ja sam mu sugerisao da ipak proveri. Dakle nije isto.
Ali svakako oprosti ako sam te nešto uvredio.
Ja ne razumem sta ti propagiras. Pricas o Milivoju, vec 30 I kusur godina radi poljoprivredu, njiva 8. klase sa godinama nece postali plodnija. Za sve to vreme nije kupio mehanizaciju, nije ulozio u hladnjacu, mislim izvini ja mogu da imam empatije na ljudskom nivou, ali ne moraš biti ekspert da bi shvatio da Milivojev biznis model nema perspektivu. Oranice po Vojvodini kostaju puno, postoje seljaci koji investiraju I ulažu za seme, za pesticide I neki od njih ostvaruju dobru zaradu. Ako ti je namera da zavisis od drzavne otkupne cene, a radiš sam, neces nista zaraditi. Jel verujes da nekad neko treba da preuzme sudbinu u sopstvene ruke ili da uvek zavisimo od necega?Koju zemlju? Njive 8. klase u vukoje*******inama? Za 17 dinara psenice, 20 dinara visnje ili 100 dinara kupine? Koje otpremnine, 200e po godini, a rade 5 godina jer toliko ukupno firma postoji? Daj ne lupaj idi ti pa kopaj njivu po kamenu. Koji drugi grad? Kome se isplati da menja grad da bi isto radio u motacnici za 500e? Nemas veze sa realnoscu, izdajes te njive i mislis da si obrao sve znanje sveta.
U poljoprivredi ako se zbog uzgajane kulture ne ide u zatvor nema zarade, to mogu odmah da vam kazemKoju zemlju? Njive 8. klase u vukoje*******inama? Za 17 dinara psenice, 20 dinara visnje ili 100 dinara kupine? Koje otpremnine, 200e po godini, a rade 5 godina jer toliko ukupno firma postoji? Daj ne lupaj idi ti pa kopaj njivu po kamenu. Koji drugi grad? Kome se isplati da menja grad da bi isto radio u motacnici za 500e? Nemas veze sa realnoscu, izdajes te njive i mislis da si obrao sve znanje sveta.
Ali moze da pomogne ako imate bogate roditelje. Evo gledam ove americke IT bogatase, sve sam pregalacki rad i preduzimacki duh, i malo gurke od roditelja ...Uvek je sudbina u sopstvenim rukama
Pa ovo je ekonomska vest. Jedna se fabrika zatvori druga se otvori. Biće posla. Sad bar ima da biraš. Ko hoće da radi sad može barem. Pogotovo za 650 eura iz Leonija. Ali dobro.Joe...pa sto lajkuješ ovo ? Zar balvan revolucija nije pogresna ?
Мало хумора за крај викенда,добра шалаU poljoprivredi ako se zbog uzgajane kulture ne ide u zatvor nema zarade, to mogu odmah da vam kazem![]()
Xa xa za! E baš si me slatko nasmejao. Niko me do sada nije zvao nikada na blokade i proteste! Lepo se zahvaljujem ali ni u ludilu ne idem na blokade!Joe je light verzija Radovica, ekipa "svi su isti" sa zapada.
Mozes misliti nece moci da se krece tih par dana sto dodje, dok ljudi ovde idu u zatvor, danima protestuju.
Evo, posto vec ne mozes da se kreces, dodji na proteste, uradi nesto za Srbiju, da das svoj doprinos, a ne samo da cinicno brines za svoje du*e.
To su oni likovi "samo sam radio svoj posao u Ausvizu".
Slažem se da je sudbina u sopstvenim rukama, ali ne uvek nuzno 100%. Jeste, ali onima kojima su roditelji koliko toliko finansijski stabilni.Uvek je sudbina u sopstvenim rukama
Meni smeta sto propagiras da je svako vunderkind i da svako treba da bude vunderkind, pa i moj komsa Milivoje i da se ovde moze zaraditi lagano cime god da se bavis, sto nije realno. Prosto ignorisi komentar ako ces uvek da svaljujes krivicu na individuu, jer nije u svakom slucaju tako, malo je i do sistema.Ja ne razumem sta ti propagiras. Pricas o Milivoju, vec 30 I kusur godina radi poljoprivredu, njiva 8. klase sa godinama nece postali plodnija. Za sve to vreme nije kupio mehanizaciju, nije ulozio u hladnjacu, mislim izvini ja mogu da imam empatije na ljudskom nivou, ali ne moraš biti ekspert da bi shvatio da Milivojev biznis model nema perspektivu. Oranice po Vojvodini kostaju puno, postoje seljaci koji investiraju I ulažu za seme, za pesticide I neki od njih ostvaruju dobru zaradu. Ako ti je namera da zavisis od drzavne otkupne cene, a radiš sam, neces nista zaraditi. Jel verujes da nekad neko treba da preuzme sudbinu u sopstvene ruke ili da uvek zavisimo od necega?
Ma samo penthaus u nekoj Pazovi i to je to. To svima treba, a ne Hotel YU i Marina Dorćol.Lepo ja kažem. Naje*******ala tema gore od prometa nekretnina.
Aj pišite za Marinu Dorćol i hotel Yu. Da prodamo i to pa da vidimo koje muke nas posle čekaju.
Možda pomogne, ali i ne mora.Ali moze da pomogne ako imate bogate roditelje. Evo gledam ove americke IT bogatase, sve sam pregalacki rad i preduzimacki duh, i malo gurke od roditelja ...
Tako treba i ti ulažeš u budućnost deteta umesto Prade i Armanija ti za vrhunaki faks skupiš za dete.Slažem se da je sudbina u sopstvenim rukama, ali ne uvek nuzno 100%. Jeste, ali onima kojima su roditelji koliko toliko finansijski stabilni.
Dzabe bi sudbina bila u mojim rukama da ćale nije verovao u obrazovanje, da je bio zatucan i od svog minimalca nije izdvajao da završim fakultet. Mnogi bolji od mene su propali jer nisu imali uslova da studiraju cak ni kao studenti u domu i na budzetu.
Pa sta znam, sedim pre neki dan na pivu sa deckom 15 godina mladji od mene, radi poljoprivredu, u traktorima i masinama samo ima dva moja stana u bg novogradnji. A gaji ovo redovno, kukuruz, suncokret, repicu. Samo radi ozbiljno, siri zemlju non stop pa ke to sad par stotina hektara.U poljoprivredi ako se zbog uzgajane kulture ne ide u zatvor nema zarade, to mogu odmah da vam kazem![]()
Dzaba to sve ako nisi naučen da to iskoristiš.Ali moze da pomogne ako imate bogate roditelje. Evo gledam ove americke IT bogatase, sve sam pregalacki rad i preduzimacki duh, i malo gurke od roditelja ...
Lepo lepo ... Treba nam par hiljada takvih da malo podignemo našu poljoprivredu.Pa sta znam, sedim pre neki dan na pivu sa deckom 15 godina mladji od mene, radi poljoprivredu, u traktorima i masinama samo ima dva moja stana u bg novogradnji. A gaji ovo redovno, kukuruz, suncokret, repicu. Samo radi ozbiljno, siri zemlju non stop pa ke to sad par stotina hektara.
Škola se podrazumeva, škola i vaspitanje. Ta škola isto košta, i druženje u određenom krugu ljudi. To je kao trka na 100m da šampionom samo što on ima prednost od 80m a ti djule vezano za nogu. Tu i tamo ima nekih ispada iz sistema ali to je sve zanemarljivoDzaba to sve ako nisi naučen da to iskoristiš.
Zato se oni i drže zajedno ta deca i šalju u ozbiljne škole da bi se to postiglo.
Kada mislim na to, ne mislim na neki zanat, ili diplomu da znaš neku malo ozbiljniji stvar da radiš.
Nego finansijska pismenost i i udruživanje sa kolegama koji su isto moćni. Zato se i ceni neki prestižni faks zbog osoba koja će ići tu i konekcija.
Isto kao i kod nas kada se gledaju neke ,,dobre,, osnovne škole ili gimanzije pa i fakulteti, pa kasnije mentori itd...
EDIT: Ima veze i sa cenama nekretnina, jer pored takvih ljudi i označenih kvartova da tamo žive takvi ljudi se cena podiže.
U nekim delovima USA i EU (ne znam za ostale) se nekad mora pitati da li se dopuštaš da možeš da živiš ,,budeš podstanar,, u nekim krajevima, stambena zajednica te odobrava.
Tako da eto lokacija se plaća![]()