G.I.Joe
Advanced
- Učlanjen(a)
- 19.05.2023.
- Pohvaljen
- 5.148
Ja ne znam kako da nazovem ovu balvan ili kontejner revoluciju. Ja sam kao dete od 11 godina bio svedok jedne balvan revolucije u Hrvatskoj i svi znamo kako se završila po nas koji smo bili na tim barikadama. Tako da vrlo dobro znam šta su kontejner i balvan revolucije.Ukapirali smo da je Dzo vatreni podrzavalac vlasti i glavni kriticar “blokadera” koji ruse drzavu te se ne treba osvrtati na to. Svima takvima zelim brz povratak i ostanak u Srbiji sa sve decom.
Nisam ja podržavalac vlasti već gledam šta kaže tržište. Ako Apatinske Ribarske večeri pre 2 dana okupe 15k ljudi, a svi blokaderi po celoj Srbiji manje od 3k ljudi, šta vam to govori? Da velika većina radije ide na Ribarske večeri nego na blokadu. Ti to možeš tumačiti kako hoćeš ali to je realnost po meni.
Pik je prošao 15.3, tad je bilo šanse. Sada je prošla baba s kolačima. Nek čekaju 2027. i ko pobedi. Lično mislim da ove blokade sada ne idu u prilog ni malo blokaderima. Pogotovo će sve gastarbajtere da okrenu protiv sebe (uključujući i mene). Hoću mirno leto u Srbiji a ne da gledam gde će mi neka b**** baciti balvan na put.