Ne želim da te ubedim ni u šta. Želim da ti ubediš mene da je ovde super i da dovedeš decu ovde da im bude super (jer zapad propo), da se ne vraćaš u NL jer nema potrebe. Otvoreni Balkan nije Evropa, decu svakako spremam za inostranstvo, a ako ikada udjemo u EU eto i mene na trulom zapadu u roku od odmah. Mada nisam Ja bitan, bitni su ljudi koji čine ovu zemlju, ljudi koji nemaju da daju mito lekarima da bi ih lečili, ljudi koji možda nemaju mogućnost da idu negde niti primanja da sve isprate. Tebi je predpostavljam sve super kad sa platom od par hiljada dodješ ovde pa malo ovde malo NL. Tebi je sad super kad si skupio pare i ne zavisiš više od sistema, a pobegao si brže bolje u NL. Zbog takvih "neutralnih" i propadamo, bebe nam umiru, "tako je svuda", "tako je oduvek", "šta bre hoćeš imaš mleka i brašna","ako ti se ne svidja idi"... nedaj bože da se nešto promeni na bolje. Ako tako razmišljate vi "neutralni" ne smem ni da pomislim kako razmišljaju pristalice vlasti. To je sve zbog blokadera. Treba malo i da se zahvališ ljudima koji nisu pobegli kao ti, koji su ostali ovde da pokušaju da naprave nešto bolje, da sad imaš gde da se vratiš.Ja ne znam šta ti želiš? Da me ubediš da je sve u Srbiji loše? Ili da je sve u NL dobro?
Ja sam ti rekao meni sada kako sam stariji Srbija odgovara. Tebi ako ne odgovara slobodno uzmi pasoš u ruke i nađi posao i preseli se. Evo cela Evropa ti je otvorena plus Otvoreni Balkan.
Poslednja izmena: