sutraw
Expert
- Učlanjen(a)
- 29.03.2023.
- Pohvaljen
- 16.863
Majstori za klimu deru?)
Montaža u NL je 700-1000 eura! Ako to nije deranje onda ne znam šta je!
Vrati se iz tog pakla u otadžbinu šta čekaš
Majstori za klimu deru?)
Montaža u NL je 700-1000 eura! Ako to nije deranje onda ne znam šta je!
Ovde ti bukvalno ne treba klima već grejanje non-stop. Jedino ih spašava dobra izolacija pa sada ne moraš paliti grejanje (da sada u junu) u novim kućama. U starim pretpostavljam da pale grejanje i sada.Sever Evrope jos nema ugradjene klime kao standard. Ni nove zgrade, kuce, retko ko ugradjuje. Navikli ljudi da imaju 10ak tropskih dana godisnje, pa im i ne treba za toliko. Mada kako se sve menja, bice i vise tropskih dana, pa i vise klima za ugraditi (dobra biznis ideja)![]()
Ali ga mračiš!Pogledajte prilog 240688
Pogledajte prilog 240690
Evo kako je lako da dug ode u nebesa
Pogledajte prilog 240691
Pogledajte prilog 240689
Kako ce sve ovo da pukne jednog dana.
Jel spustaju zbog moguce recesije ili kompezuju trend inflacije?Evo malo pozitivnih vesti:
Niže kamate na kredite ali zato sigurno veće cene stanova.
Da mi je jedan dan taj mozak da se odmorim. Ne zbog mracenja nego poredjenja Sri Lanke i Srbije i izvodjenje onog zakjlucka na krajuAli ga mračiš!
To su redditovci, oni zive u delululenduStanovnici ekonomskog tigra nesto nisu bas zadovoljni tigrovim performansama
Bolje delululand nego cacilendTo su redditovci, oni zive u delululendu
Dal' sme Defke da ode tamo na diskusiju da im objasni sta se zapravo desava?To su redditovci, oni zive u delululendu
Jao vidim poznat mi nik, autor nekih od najgorih tejkova na subu prepunom uzasnih tejkova ne razocarava i ovaj putPogledajte prilog 240688
Pogledajte prilog 240690
Evo kako je lako da dug ode u nebesa
Pogledajte prilog 240691
Pogledajte prilog 240689
Kako ce sve ovo da pukne jednog dana.
Pa iskreno neBolje delululand nego cacilend![]()
Defke je tamo raspravljao dok ti jos nisi znao da postoji.Dal' sme Defke da ode tamo na diskusiju da im objasni sta se zapravo desava?![]()
Pa sto vise ne raspravlja tamo? Ima downvote pa nezgodno, ovde nema pa se cepamo na intelekt.Defke je tamo raspravljao dok ti jos nisi znao da postoji.
Jao ne, samo ne downvotePa sto vise ne raspravlja tamo? Ima downvote pa nezgodno, ovde nema pa se cepamo na intelekt.
To su one price kad sam ja isao u vojsku znas kako je bilo hahavreme je da se diskusija prebaci na irc krstaricu, kanal #beobiljd
To su one price kad sam ja isao u vojsku znas kako je bilo haha
Prosle godine bili 400-500 eur jeftinijiStrava diskusija, na najvišem mogućem nivou: pozdravio te Riči, koji Riči, onaj što ti ga spiči. Ne sme, ne sme, čarape mu tesne. Au šta ti rek'oooo.
![]()
Terminal 10 Residences
BEZ PROVIZIJE Odobravaju se popusti za avansnu uplatu od 5%. Terminal 10 Residences – Praktičan luksuz u srcu Novog Beograda Dipem d.o.o., renomirana domaćwww.halooglasi.com
Blok 64 počeo prodaju. 4k/m2
On drzi parcelu vec godinamaUvoznik automobila krece u stambenu izgradnju. Ne znam zasto svi ulaze u stambenu izgradnju kad je tu zarada smesna. Od ovih 4k barem 2.500 ga je kostalo zemljiste i jos 1.500 ce ga kostati izgradnja, sigurno ce biti u minusu..
Godišnja plata mi je skočila duplo više, mogu da mi pljunu pod pendžer.Prosle godine bili 400-500 eur jeftiniji
Uvoznik automobila krece u stambenu izgradnju. Ne znam zasto svi ulaze u stambenu izgradnju kad je tu zarada smesna. Od ovih 4k barem 2.500 ga je kostalo zemljiste i jos 1.500 ce ga kostati izgradnja, sigurno ce biti u minusu..
Neka i meni neko namesti tender, pa cu i ja da kupimZamisli kad ljudi ne bi kupovali po tim cenama, tek onda u kakvom bi minusu bio. Ovako je još i dobar.