Šta je novo?

Cene nekretnina

1749131609334.png

1749131682756.png

Evo kako je lako da dug ode u nebesa
1749132301582.png

1749131664878.png

Kako ce sve ovo da pukne jednog dana.

Poslednja izmena:
Sever Evrope jos nema ugradjene klime kao standard. Ni nove zgrade, kuce, retko ko ugradjuje. Navikli ljudi da imaju 10ak tropskih dana godisnje, pa im i ne treba za toliko. Mada kako se sve menja, bice i vise tropskih dana, pa i vise klima za ugraditi (dobra biznis ideja) 😃

Sever Evrope jos nema ugradjene klime kao standard. Ni nove zgrade, kuce, retko ko ugradjuje. Navikli ljudi da imaju 10ak tropskih dana godisnje, pa im i ne treba za toliko. Mada kako se sve menja, bice i vise tropskih dana, pa i vise klima za ugraditi (dobra biznis ideja) 😃
Ovde ti bukvalno ne treba klima već grejanje non-stop. Jedino ih spašava dobra izolacija pa sada ne moraš paliti grejanje (da sada u junu) u novim kućama. U starim pretpostavljam da pale grejanje i sada.
Isto je glupost ovde prodavati aute s klimom kad imaš kao što ti kažeš max 10 dana godišnje tropskih i to nikad vezano i to njihovo tropsko znači +25C nije nikad 35+.
Tako da klime su ovde skroz bespotrebne, barem po meni. Pogledaj samo kod nas već milina 33 svaki dan. Raj. Ne treba ni tu baš nešto klima, ja palim samo preko 35. Ali dobro to sam ja. Kao gušter grejem se spolja.

Strava diskusija, na najvišem mogućem nivou: pozdravio te Riči, koji Riči, onaj što ti ga spiči. Ne sme, ne sme, čarape mu tesne. Au šta ti rek'oooo.

Blok 64 počeo prodaju. 4k/m2

Uvoznik automobila krece u stambenu izgradnju. Ne znam zasto svi ulaze u stambenu izgradnju kad je tu zarada smesna. Od ovih 4k barem 2.500 ga je kostalo zemljiste i jos 1.500 ce ga kostati izgradnja, sigurno ce biti u minusu..

Strava diskusija, na najvišem mogućem nivou: pozdravio te Riči, koji Riči, onaj što ti ga spiči. Ne sme, ne sme, čarape mu tesne. Au šta ti rek'oooo.

Blok 64 počeo prodaju. 4k/m2
Prosle godine bili 400-500 eur jeftiniji 😅

Uvoznik automobila krece u stambenu izgradnju. Ne znam zasto svi ulaze u stambenu izgradnju kad je tu zarada smesna. Od ovih 4k barem 2.500 ga je kostalo zemljiste i jos 1.500 ce ga kostati izgradnja, sigurno ce biti u minusu..

Zamisli kad ljudi ne bi kupovali po tim cenama, tek onda u kakvom bi minusu bio. Ovako je još i dobar.

Vrh