sutraw
Advanced
- Učlanjen(a)
- 29.03.2023.
- Pohvaljen
- 14.575
Kome je nenormalna ?
U čije ime sve ti pricaš ?
Jel si kupio mićane ili se samo busaš u prazno
Kome je nenormalna ?
U čije ime sve ti pricaš ?
To mi drugar poslao, momak u IT-u.Slika nije AI, znači ima se može se i kafa i nutela i palačinci i voće...
Deca zapela, ja liznuo nisam!I to na veliki petak ccc
Uopšteno...Jel si kupio mićane ili se samo busaš u prazno
Uopšteno...
To što drugi rade kako žele ..imaju cene koje oni hoce i prodaju ili ne prodaju...pa to je njihova stvar.
Hoces i njima da proreknes da ce propasti ?
Mozda ti bude lakse..
Ko i onaj balon sto predvide..a ono sa 2 k ode na 3.5 k...
2750e dvosoban na kredit je bilo tada. Koliko je sad? Verujem sličnoInace zanimljivo isto, danas sam citao temu o Zemona projektu i evo komentara od pre skoro 2 godine:
2 godine kasnije oni prodaju jos skuplje a balon pukao nije.
Malo za imati u vidu koliko ljudi cesto grese na ovom forumu sa svojim predvidjanjima, nadam se da mi sutraw nece zameriti sto sam ga izolovao.
To mi drugar poslao, momak u IT-u.
Deca zapela, ja liznuo nisam!
Hahahahahahah. Kakvo cedjenje plebsa.3100 plus pdv.
Kupuješ prvi zbog poznanstva i veze za 20% jeftinije, to jest to ti je plan pre izgradnje.Hahahahahahah. Kakvo cedjenje plebsa.
Ja stvarno ne vidim razliku u odnosu na:
Eurokrem 1000rsd/kg
Nutella maxi 1000rsd/kg
Nutella lidl Srbija 800rsd/kg
Nutella u nemačkoj 4,8e/kg tj 560 imaginarnih jedinica domaće valute koju zovemo dinar.
I posle neko veruje da je pad moguć samo max 10-15% u evrima.
Meni je samo zanimljivo šta rade investitori i koliko naša država gleda da im pomogne. To je sve. Pričam za 20-40% i to očekujem stvarno (ne za Beograd). Kako da ne očekujem kada milion ljudi u Srbiji može da kupi stan od 1 marta sa nekoliko hiljada evra. 5000 ljudi od milion ćeš lagano naći i ubediti da dignu kredit sa 30% većim cenama od sadašnjih. Prosto ne mogu da verujem da smo ponovili subvencionisane kredite koji su krenuli 2006-2007. Pokušaću sad da iskopam kada su ukinuti.Kupuješ prvi zbog poznanstva i veze za 20% jeftinije, to jest to ti je plan pre izgradnje.
Objektivno znaš stanje kako funkcioniše.
Pričaš o povećanju nekretnina u naredne 2god za 20%, kažeš i spominješ i 40%.
Nešto kroz šalu nešto iz uverenja.
Nekad čak mislim na ovom forumu da ljudi koji se bave rentiranjem da govore loše stvari oko ulaganja u nekretnine jer neće konkurenciju, ne mislim na tebe ti si bio prilično iskren nakon direktnih pitanja.
Ovde je volatilno otkad znam za sebe.srednjeročno nas očekuje velika volatilnost.