Koliko li će biti početna? 3600Lokacija ce mozda biti dobra kroz 20-30 godina, ovaj buduci kompleks je bukvalno okruzen nicim, pustara.

Poslednja izmena:
Koliko li će biti početna? 3600Lokacija ce mozda biti dobra kroz 20-30 godina, ovaj buduci kompleks je bukvalno okruzen nicim, pustara.
Ne znam, ali stvarno ne znam ko je ciljna grupa ovolikog projekta na samom obodu.Koliko li će biti početna?
Pa sta znam, imas ljude koji se kunu u savske blokove a tu prakticno nema novogradnji, ovo daje i za te ljude daje malo fensi varijantu postojeceg.Ne znam, ali stvarno ne znam ko je ciljna grupa ovolikog projekta na samom obodu.
Vidim neke fensi sadrzaje u projektu (otvoreni bazen) ali ljudi koji su spremni da plate vecu cenu po m2 nece sigurno platiti da budu na samom kraju NBGD-a gde nema dobre povezanosti i gde ce sigurno biti katastrofa u rangu Ledina za ukljucenje u ostatak NBGD-a.
Doduse za sada je samo urbanisticki projekat u pitanju, desava se da od projekta do same izgradnje prodje i 5-10 godina, mozda u tom trenutku i bude nesto okolo izgradjeno i bolje povezano.
Sam izgled projekta, fasade i sadrzaja izgleda zanimljivo, ali izgleda mi kao da je neko uzeo projekat koji bi radio u centru NBGDa i samo ga premestio ovde.
Lepo izgleda parkic u sklopu projekta na crtezima isto, pohvale za investitora za tu odluku.
Veoma sumnjam u nameru investitora da jeftino prodaje ovaj projekat.Meni je lokacija ok ako bude i cena adekvatna. Jeste na obodu ali bože moj, ne možemo svi da živimo u centru, niti želimo, a ovde ćeš predpostavljam dobiti više m2 po e u odnosu na centar.
Kunu se jer je sve vec izgradjeno, ovde nemas ni krstenu ulicu / put, nemas ni komsije.Pa sta znam, imas ljude koji se kunu u savske blokove a tu prakticno nema novogradnji, ovo daje i za te ljude daje malo fensi varijantu postojeceg.
Videcemo, ne bih se kladio u nista ispod 20 godina.Plus pored imas ovaj novi Kineski trzni centar, i mislim da ce oko njega dalje da se gradi. To je trenutno jedan od retkih delova Beograda gde je produzenje logicno i neometano, sumnjam da ce trebati 20-30 godina da to zazivi.
ima koza tu...Lokacija ce mozda biti dobra kroz 20-30 godina, ovaj buduci kompleks je bukvalno okruzen nicim, pustara.
Eto i inspiracije da krstimo projekat onda: Koza Residence 45ima koza tu...
Videćemo, svakako i da hoće ne može ga prodati po nekoj ceni gde ima bliže centru i sadržaja ali cenim da će početna biti oko 2,5-3k po m2.Veoma sumnjam u nameru investitora da jeftino prodaje ovaj projekat.
Znači biće gradskih linijaOvo je projekat vlasnika Strele, autobuskog prevoznika koji je jako dobar sa Šapićem, na konto čega mu je ovaj poklonio ogroman broj prethodno GSP linija.
Pitanje je da li će ovo biti izgrađeno ako padne SNS sa vlasti, makar u gradu.
Види овако, ја памтим добро Тита, је..ш Тита. Али то за исту школу економије није тачно. Ми смо тада имали царине на увоз свега и свачега, управо да бисмо штитили развој домаће индустрије, нарочито стратешких гране, где спада и пољопривреда. Нгде је то давало резултате, негде није. Али сељак је најбоље живео управо код Тита, рачунајући последњих 200 година( онај период под Турцима нема смисла рачунати). И нико овде није био гладан, а храна квалитетна, не може буквално ништа садашње да се пореди (то што сад сви могу да купе авокадо је неважно, као и Нутела). Оно што треба имати на уму је да нама долазе из иностранства производи субвенционисаних грана индустрије, али то нису економске цене. Не може ни Немачки сељак да произведе литар млека за 1 Е, нема шансе. АЛи зато Немачка може да га субвенционише јер убира огромне порезе из других грана индустрије где су зараде невероватно велике (хемијска, ауто индустрија, машине и алати,....). А ти исти субвенционисани пољопривредни производи из Немачке су овде скупљи него тамо јер су велике марже пре свега увозника и велетрговаца. Па онда и потплаћивања разних инспекција, или рекет странци на власти, или неки трули дилови са локалним моћницима, или ... (настави низ по жељи).Aj ne banalizuj Suzi. Ovo je tipičan primer dva proizvoda koja po kvalitetu nisu ni približni. Domaći, drastično lošiji, zbog više inflacije i monopolskog okruženja bez srama i pardona je skuplji od uvoznog. E sad samo to prenesi na sve ostale proizvode gde spadaju na kraju i stanovi.
Ali dobro, nove 70-te - 80-te..... Meni je to neverovatno......da se od Tita ništa nije menjala naša politika, ekonomska politika i državne mere. Ista škola. Fascinantno.
Ja sam prestao da pratim kod 32. nekretnineFilip ne zna vise gde ima nekretnine![]()
Moram da te ispravim. Zemunske kapije su bile 1200-1400 na pocetku, prve tri zgrade i to je bilo ako se ne varam 2013-2015.Realno je. 2019. su molili ljude da kupe, bilo je 1200-1400, a sad pogledaj po oglasima koliko je.
Mislim moze se reci sta hoces za @Filip 01 , ali covek uvek prica o nekretninama i ulaganju, to jest zapravo o samoj temi.Ja sam prestao da pratim kod 32. nekretnineali posvećenost forumu je za respect bro…
Slažem se. Ovo je lešinarenje nad trenutnom situacijom na tržištu i hvatanje poslednjeg voza pre nego što pare presuše.
Sledeće godine u ovo vreme biću izuzetno iznenađen ako cena bude išla preko 2000 EUR/m2.
Nema potrebe pisati s Filipom nista vezano za kupovinu ili prodaju. Samo investicijeJa sam prestao da pratim kod 32. nekretnineali posvećenost forumu je za respect bro…
Znaci moze kontra smer? Ranije je mogli fiksna pa varijabilna...Oborila je ECB očekivano za 0.25%. Philly Fed New Orders i Man Index takođe očekivano loši, reklo bi se.
Imaš opciju da menjaš na tri godine. Uzmeš sad varijabilnu, i za tri godine fiksiraš po potrebi. Kombinovana, kako to zovu već.
Kome je nenormalna ?Godinama prodaju jer su napumpali cenu van pameti. Cena je i danas potpuno nenormalna za taj deo grada.
Ukanali čoveka ...steta...a lepo pričaInace zanimljivo isto, danas sam citao temu o Zemona projektu i evo komentara od pre skoro 2 godine:
2 godine kasnije oni prodaju jos skuplje a balon pukao nije.
Malo za imati u vidu koliko ljudi cesto grese na ovom forumu sa svojim predvidjanjima, nadam se da mi sutraw nece zameriti sto sam ga izolovao.