Onaj koga pucaju kompleksi obično promoviše kurve, kokain i raskalašan život jer nema nikakvu suštinu. Ja govorim o potpuo suprotnim lifestyle vrednostima koje su u mom slučaju usmerene na kvalitet života u urbanoj sredini koja se ogleda u tome da težim da ne jedem lošu hranu iz Wolta, ali ne zbog cene već zato što cenim sopstveno zdravlje, da ne vozim auto u špicu po Beogradu ali ne da bih uštedeo na benzinu, već zato što vrednujem svoje vreme. Međutim, čovek koji ne zna sebi da ugodi pa makar seo i na kiselu vodu, jer mu je prva misao da za 290 dinara u prodavnici može da kupi 5 litara vode, neće znati ni da živi sa milionima, kao što si slikovito ilustrovao na primeru svog poznanika-slepca.Bezbedan je i auto od 10k i od 50k ili što bi rekao jedan moj poznanik "moj auto je možda star ali je bezbedan". Lifestyle je potpuno nebitan za stanje duha sem onome koga pucaju kompleksi. Svako neka živi kako hoće, ko ima neka šmrče i belo ako mu se to uklapa u njegov lifestyle i čini ga srećnim. Kao što si rekao sve je individualno, a etiketiranje samo pokazuje koliko nekoga pucaju kompleksi jer jelte ima pa onda mora i da smrče ili da troši bar 100x više od trenutnog. Interesovanja su svakome različita. Gde ima tu se i prosipa...
Da li politička (ne)stabilnost ima uticaja na cene nekretnina?
Da li politička (ne)stabilnost ima uticaja na cene nekretnina?
Uh gde naci jos 150000 kvadrata... Nemoguca misija!
Pogledajte prilog 227535
Obrati samo paznju sutra kada izadje kurs za novi danDa li politička (ne)stabilnost ima uticaja na cene nekretnina?
Ne znam ljudi.....meni cela ova situacija smrducka:
Предузеће „ЕКСПО 2027“ д.о.о. Београд саопштило је данас да је председник скупштине овог предузећа Бојан Раичевић поднео оставку на ту функцију.
Izgleda da je nestabilnost veća nego što smo mislili.
Meni je vec sumnjivo bilo sto su na pocektu godine emitovali 4x vecu kolicinu obveznica, to nikako ne zvuci kao stabilnost i plan vec frka i brzanje jer nije sigurno da ce do kraja godine moci da emituju ostatak.Ne bi me čudilo da se potroše pare od kredita a da expo ostane nezvršen. Navodno internet kaže da debelo kasne. 6+ meseci sa tendencijom rasta. Zato su verovatno angažovali dodatno ljude a troškovi rastu eksponencijalno.
Ko zna šta će biti. Kurs evra će nam reći.
Hehehe bas si saljivdzija nekiBilo bi baš dobro da imamo RGZ podatke bez ovolikog kašnjenja sada.
Da vidis kad sam bio na sastanku sa jednim covekom koji je trebao da mi sredi neki posao, covek se preko noci obogatio, krenuo sa drzavom tj sa Vucicem da saradjuje, ja ga pitam, kolko je ukrao Vucic, samo da bi moja majka cula, posto je ona ubedjena da je on posten, kaze nije mnogo, oko milijardu, al bata Andrej je uzeo mnogo vise, Andrej je tata na kradju, a Vucko je samo glavni manipulatorAli ali ali kako onda da bratija na vlasti uzme milione evra na konto privatizacije obale
Bolje da se pravimo da se radi o strateškoj odluci da sajam ne treba da bude u centru grada, a ne o masovnom lopovluku
Ne bih rekao da će neko da obori taj projekat, po meni bi to bio jako loš potez.A EXPO je mrtva prica ako Vucko padne, bukvalno besplatni politicki poeni ko god obori taj projekat.
Udara ljubomora a Em ima vise od tebe em vozi skuplji auto, a verujem da ide i na skuplja putovanja. Covek jednostavno trosi na ono sto mu se svidja. To sto se to tebi ne svidja je tvoj problem. Ionako si vise puta pokazao koliko volis da imas vise od drugih, pa cak i vise puta naglasavao kako radis za desetine hiljada evra na nekom forumu, neko bi rekao kompleksi neko belo neko forum. Slepci su samo oni koji to ne vide te u svojoj laznoj skromnosti pokusavaju sebe da predstave kao bitne velicine i kako oni uzivaju u zivotu, kao sto je po tebi svako ko ima primanja manja od 3000e slepac koji ne zivi normalnim zivotom. KOliko ne razumes napisano videlo se iz ranijih postova pa i sada, nigde nisam napisao da covek ne zeli da sedne i popije vodu u kaficu, eto prepar meseci sedeli na picu, on platio nego ne seda sam, dok ti verovatno sam pijes kafu i kiselu.Onaj koga pucaju kompleksi obično promoviše kurve, kokain i raskalašan život jer nema nikakvu suštinu. Ja govorim o potpuo suprotnim lifestyle vrednostima koje su u mom slučaju usmerene na kvalitet života u urbanoj sredini koja se ogleda u tome da težim da ne jedem lošu hranu iz Wolta, ali ne zbog cene već zato što cenim sopstveno zdravlje, da ne vozim auto u špicu po Beogradu ali ne da bih uštedeo na benzinu, već zato što vrednujem svoje vreme. Međutim, čovek koji ne zna sebi da ugodi pa makar seo i na kiselu vodu, jer mu je prva misao da za 290 dinara u prodavnici može da kupi 5 litara vode, neće znati ni da živi sa milionima, kao što si slikovito ilustrovao na primeru svog poznanika-slepca.
U dosta izgradnje se Izvodjačima radova daje neki procentualno deo u avans(30%), koji se onda odbija mesečnim situacijama kako napreduju radovi.Pa i nije dosta uloženo. Još uvek su u početnoj fazi gradnje, tek se izlivaju temelji itd. Fotografije koje je kačio Igor pokazuju da je to još uvek jedna velika livada sa malo betona.
Obustava projekta možda, trebalo bi da se objektivno analizira koliko bi takav projekat doneo zemlji. Ako je kalkulacija da bismo završili u minusu, ja bih ga bez problema obustavio. U ovom gradu ima 50 bitnijih prioriteta od Ekspo projekta, da je ta milijarda uložena u infrastrukturu umesto u stadion i hale na njivi, bilo bi nam svima mnogo bolje.
Savo.....ne smanjuju se investicije zbog vlasti nego zbog makro okolnosti.Što se tiče vlasti, neće ih niko smeniti, i neće se smanjiti investicije zbog ove situacije. Vlast će otići sama, kada završi započeto i kada ne bude bilo para za penzije. Ipak meni je bitniji post za K.P. lokacije na kom se nalazi izvorište vode Petka koji je promenio vlasnika.