O tom stadionu ne zelim da trosim reci. Investiranje u stadion u zemlji koja ima hiljadu prioritetnijih projekata da zavrsi...
Da se razumemo, ne smaram ja da smo mi najgori, ali smo daleko od boljih - to je nasa realnost. Ovde se uporedjujemo sa gradovima koji su svetlosnim godinama ispred nas. Govorimo o biznisu, u zemlji kojoj su ove godine doneli zakone/pravilnike da ne mozes da zakasnis sa placanjem poreza bez debelih kazni - a svi smo mi ljudi i greske su itekako moguce.
Kako ovo pomaze razvoju biznisa, kada ja moram non-stop da budem u strahu od poreske. kazem, mnogi ljudi grese, lose se odrade obracuni (narocito kada imas konfuzne pravilnike oko subvencija recimo)?
U svakom slučaju, čak i za dan kačnjenja u plaćanju obaveza i za sitnija dugovanja, od 1. januara, Poreska mora da uradi prekršajne naloge. Kazna je za pravna lica je najmanje 250.000 dinara, a za preduzetnike 50.000 dinara.
A da se vratimo na temu. Evo gde trenutno zivim, stanje zgrade je veoma lose, ne zgrade kao zgrade, ali pristupnih puteva, ulaza, hodnika - ne moze se naterati skupstina stanara da sredi hodnik kako valja i po 'standardima' jer uvek imate ljude koji sabotiraju svaku dobru volju. I to ljudi kojima novac uopste nije problem. A ljudi cene starogradnju kao da je od zlata
Pa 80% starogradnje u Bg-u je u teskom raspalom stanju da se postide i zgrade po imigrantskim predgradjima Pariza
pogledajte zgrade na snimku i pogledajte zgrade u Vasoj okolini
ta predgradja Pariza su najgore vrste u EU
Kod mene u zgradi ovakvo stanje - komsije izbacuju ves masine na terasu, pregradjuju terase, prosiruju stanove. Susenje vesa na sve strane
zimnica se sprema na terasi (a zimi i skladisti)
Hajde realno, pogledajte stanje zgrada koje su starije od 10ak godina pa mi kazite sta vidite...