Cekaj prijateljE, pises da niko ne vidi realno, a onda u sledecem redu pises kako je
prezaduzena zemlja (iako je ispod evropskog proseka po zaduzenosti i sve se lako proveri na netu po zvanicnim podacima) i najstarija stanovnistvo na
planeti (i to se lako proveri i daleko je od toga
) i koje nestaje (zamisli jbt bog nestajemo) (i od toga je daleko, jednu generaciju smo propustili kao i vecina evrope, pa se populacija smanjuje ali kada izumru bejbi bum generacije ni to nece biti slucaj, tako da niko nece nestati a takodje dolaze ljudi sa strane, taj proces su prosle sve zemlje Zapadne Evrope). Populacija nece pasti ispod 5.5 miliona a uz dobru ekonomsku politiku ni ispod 6 miliiona. A onda ce poceti da raste, to je ciklus, menja se, kapiras li?
Obrazovani mahom pobegli (i to je vrlo nerealno receno, to je klise, to je fraza, kao prosecan domacin ponavljas stvari koje nisu takve, ja sam oko sebe video gomilu obrazovanih ljudi, narocito u Beogradu i Novom Sadu a i vecina normalnih ljudi zna da je tako), tvoje misljenje se ne istice vec se uklapa u masu, a masa je uvek glupa i prosecna i kriva za razne stvari. (izmedju ostalog 100% za izbor ko ce da ih vodi i ovde i bilo gde)
Ostali vecinom prosecni ( slazem da siroke narodne mase jesu prosecne i prema njima se kreira sve, to su glasaci, njima se obracaju, ovde, u Americi, bilo gde, to ti je valjda jasno, ali smesno je reci ostali vecinom prosecni).
Bolesnom drustvo (tu se slazem, samo - takvo je oduvek, i nase i u inostranstvu, i u vreme Kneza Milosa i Tita i danas, sve je ovo izmastana stvarnost, sami mi ljudi (majmuni bez repova i dresirani) smo definisali sve sto smo hteli i kako smo hteli haoticno hiljadama godina da bi se odrzalo nekako stanje, sve ovo sto vidis danas bilo gde u svetu je delovanje istorije, brusenje, moralo je tako, da se kontrolisu masu, drugacije ne bi dosli do ovog nivoa, kakav god taj nivo bio.
Znaci, tvoj post je tako jedna klasicna prica koju ces da cujes od svakog na ulici, a to je masa, prosek, najgori smo na svetu, izumiremo, nestacemo, pobegli svi, aa brate, sta cemo, nema nas, mrtvi smo, ludnica, ugasite svetlo predzadnji i zadnji.
Za jedan Forum gde se valjda treba specificnije polemisati i izneti neka nova misljenja.
I to za Vradovica, covek ima pravo da iznese i prica sta zeli, za nesto je verovatno u pravu za nesto verovatno nije, ali ponasanje vecine (da se ispravim, ne svih) forumasa je na nivou osnovne skole kad deca vide drugacijeg ili onog ko se istice, pa krenu na njega posto su uplasena drugacijim misljenjem, ponasanjem ili bilo c
Nisam zaista pratio toliko sta je Vradovic pisao tako da necu ni da branim ni podrzavam da budem iskren, ali prepoznajem taj copor mentalitet na forumu, gde satro forum sluzi da se polemise, ali se naprave grupice i sad, nemoj ti previse da pricas kako ti mislis i da odudaras, onda ces da budes oznacen kao crna ovca. Jos ako imas vise stanova, a mi svi po jedan, e, onda cemo tek da te napadamo i bez razloga.
Evo i ja mislim da cene nece padati, mozda stagnirati i mislim da nece biti kriza na nivou krize iz 2008 samo zato sto smo/su sada nesto naucili, napravili neke mehanizme, opekli se, videli, shvatili.
Pa i kada je bila ta kriza 2008, sta se desilo, jel su ostale te cene, sta nam to govori, cak i da padne, porasce opet, kao berza dugorocno, znaci padne, raste, padne, raste a dugorocno raste, posto novac u svakom slucaju uvek gubi vrednosti na kraju svake godine kad se podvuce crta, posto inflacija uvek postoji, a narocito sada gubi kad je velika inflacija.