Šta je novo?

Cene nekretnina

Pa evo uzmi primer krš garsonjere u starogradnji u izvornom stanju. Recimo da je renta 300 eur. Plus računi su visoki jer je stan bez izolacije. Sa druge strane imas 3.0 sređen stan u lux novogradnji za 900 eur. Toplotne pumpe, plaćanje po potrošnji, računi niži nego u ovom prvom stanu. Šta je komfornije za studenta da živi sam u skučenom brlogu ili da živi sa još dva cimera u lux stanu gde ima svoju sobu i sve to za manje para (jer su računi jeftiniji kada se dele na 3 dela).

Komfornije je da živi sam u brlogu 100%.

Analiticar zamislja studiranje u lux 3.0 stanu tako lagano kao sto zamislja kupovinu stana kad vec imas 2 nasledjena

To ti je vrh! Samo ko nudi 6%?
Radi se o dinarima naravno, za ojre sto bi rekli ovi nasi od Wien kod Beč 3,5 max, mada nisam nesto posebno ni gledao jer mi nije toliko interesantno.
Svakako je dinar stabilan i nema poreza na stednju tj njemu, tako da ako vidis da je problem i da skace, prekidas stednju i konverzija. Ne bih da ih reklamiram smanjice % kada svi nagrnu :) ...
Ja sam pre 2-3 godine uboo cak dinarsku 7% , i bese mi malo frka ali prodje i to.
Radi se o 3bank

Vrh