Šta je novo?

Cene nekretnina

Evo na primer ova kuca, sigurno mogu da se nadju i jeftinije da se ode na lice mesta i malo raspita:

Evo do centra za 25 minuta ako postujes ogranicenje brzine - verovatno moze i za 20min ako nagaris.

Pogledajte prilog 258748
Jel' hoce da daju banke kredite za kuce u Sremcici? Znam da kad je drugar kupovao u Batajnici, da se bas namucio, jedva je dobio kredit...

Zapravo ima hrpa tih kuca, vec sam spomenuo da znam coveka koji kupuje kuce budzasto u prigradskim naseljima i pretvara ih u zgrade.
Kupuje kuce i po 300 evra za kvadrat. To je covek za terena, ako neko hoce brzo da proda kucu - javlja se njemu.
Stvarno mislis da danas postoji neko ko ce dati lokaciju koja je pogodna za zgradu budzasto?

Da li je casa polupuna ili poluprazna zavisi koga pitas. Tako i koje je naselje najbolje za zivot zavisi koga pitas i kojoj si zivotnoj dobi. Centar je top kad si mladji posle vec kad dodju neki drugi faktori u igru i on postaje Mordor. Pa imamo i ovde primera gde covek hoce da ide iz centra. Nbg nije sto je nekad bio kalo sam ga ja ranije dozivljavao bukvalno kad predjes most odahnes to vise ne postoji. Samo se ludilo i guzva nastave.
Problem je sto nema gradacije jer posle te malo sire gradske zone krecu posledice 90ih divlja naselja i losa infrastruktura. Dakle naselja bez ikakvog plana. Dznetrifikacija nije kao na zapadu. Sirotinje ima svuda i u centru i na periferiji kao i dobrostojecih. Tako da je Bg specifican grad. Jedino sto je konstanta sto je u poslednjih 10-15 godina bas postao turbo selo.

Vrh