PDR je uklesan u kamen? Druže, pre manje od 4 godine je na nezakonim i neustavan način promenjen Ustav u delu koji se odnosi na sudsku vlast. Sad da pitaš nekog u Srbiji šta se i na koji način desilo 99% ljudi aposlutno nema predstavu. I sad u takvoj zemlji isprada da se možemo pouzdati u PDR u veze neke parcele....Onda treba na robiju onaj koji je odobrio lokacijske uslove i gradjevinsku dozvolu koja se krsi sa PDR-om.
Ali reci da ne mozes se informisati dovoljno je ipak naivno.
Upravo to. Izgleda da će to baš baš uticati na nas. Vidi se po tome i ko relativizuje. Loše.Замисли, искористиш прилику да додатно подигнеш инфлацију изнад увозне, да се мало растеретиш, курс ниси променио и после се жалиш што си мање конкурентан? Вероватно због студената јел ?![]()
Sad citam ovo:
"Naveo je da je planom definisano minimum 40 odsto slobodnih i zelenih površina na parceli, od čega najmanje deset procenata mora biti u direktnom dodiru sa tlom"
10% u direktnom kontaktu sa tlom? Pa ovo ce biti suvi beton.
Radi poredjenja blok 65 i vecina projektata u bloku 64 imaju oko 15% zelenila u direktnom kontaktu sa tlom.
Lokacijski uslovi za K Distrikt kazu sledece: 10% direktno zelenilo u kontaktu sa tlom.PDR je uklesan u kamen? Druže, pre manje od 4 godine je na nezakonim i neustavan način promenjen Ustav u delu koji se odnosi na sudsku vlast. Sad da pitaš nekog u Srbiji šta se i na koji način desilo 99% ljudi aposlutno nema predstavu. I sad u takvoj zemlji isprada da se možemo pouzdati u PDR u veze neke parcele....
Koliko retko ili cesto se PDR izmenjuje ili dopunjuje?PDR je dobar da se vidi okvirno šta može da se očekuje medjutim izmene i dopune PDR-a nisu baš retke u današnjem vremenu, a neretko ih pokrene i sam investitor, e sad na gradu je da odbije/usvoji. O tome se priča, ništa ni manje ni više.
Ocigledno prečesto. Inicijalno je tu bio koncipiran projekat po nacrtu Zahe Hadid, koji je naravno nemerljivo bolji od onoga što je tamo realizovano.Koliko retko ili cesto se PDR izmenjuje ili dopunjuje?
Sa obzirom da je K Distrikt izgradjen na osnovu PDR-a usvojenog 2012 godine.
Da imam milion evra ne bi me video Beograd, a kamoli 5 miliona![]()
Spektakularan Penthouse sa pogledom na ceo Grad
U ponudi je najspektakularniji stan u Beogradu. Nudi neponovljiv 360° panoramski pogled na ceo Beograd, reke i horizont, kakav ne postoji ni u jednom drugowww.halooglasi.com
ajd svi da mi poklonite po koji evronda kupim ovo
Da imam milion evra ne bi me video Beograd, a kamoli 5 miliona
Gde bi onda bio da imaš 1M, a gde da imaš 5M?Da imam milion evra ne bi me video Beograd, a kamoli 5 miliona
E pa vidis, zbog tog projekta Zahe Hadid se i desilo ovo sto se desilo, on je predvidjao sredisnji prazan deo da bi se zadrzala vizura ka reci, ali je kompenzovano visinom dozvoljenoj na parceli:Ocigledno prečesto. Inicijalno je tu bio koncipiran projekat po nacrtu Zahe Hadid, koji je naravno nemerljivo bolji od onoga što je tamo realizovano.
A i da ima, odakle mu!?ali nemas
A i da ima, odakle mu!?
Ako ne veruješ samog u sebe, pa kako će pobogu drugi verovati u teeee!?U svakom slucaju treba da zivi kao da ima
I sam isus je pricao o manifestacijiAko ne veruješ samog u sebe, pa kako će pobogu drugi verovati u teeee!?
Suzuman zbori.
Pa i zivim ga kao da imam milion samo bez skupog auta i ikakvog stana ostalo sam milioner najjaci idem de ocu radim sta ocu ne ustezem se od kupovina bilo kakvihU svakom slucaju treba da zivi kao da ima
#hustle
Otkud znam, guglaj izmena pdr i imaš rezultata kolko oš. Svakako to nije bilo ono što sam te zezO i još uvek mogu tvoji da kupe parcelu pored i ostvare 40% zelenila, a tebi zgradu pred prozorKoliko retko ili cesto se PDR izmenjuje ili dopunjuje?
Sa obzirom da je K Distrikt izgradjen na osnovu PDR-a usvojenog 2012 godine.
Pa i zivim ga kao da imam milion samo bez skupog auta i ikakvog stana ostalo sam milioner najjaci idem de ocu radim sta ocu ne ustezem se od kupovina bilo kakvih
Realno se osecam prejako
Verovatno neka kuca u Banovcima ili okolo, sto blize reci, da me opijaju negativni joni i ujedaju komarci sa Dunava, ali opet da bude blizu Beograda.Gde bi onda bio da imaš 1M, a gde da imaš 5M?
Moze al kad se uselim u prvi stan posle cu da trosim jos jace a zna se da para na paru ide samo ce da se mnozeMoze to jos bolje
nebo je granica
Kola kuca slamarica
U Bibliji se kaže: narodite se veomaaaa na zemlji. A mi samo o parama.judi treba da se saberu a pare da se mnoze