Šta je novo?

Cene nekretnina

Da li ovaj stan u Novom Sadu prolazi luks filter:

Stan svakako izuva sam po sebi. Ipak, momenat da kažeš e sad ću da stavim cenu od 7.300€/m2 u novom sadu je ravno ludilu za košulju sa kopčanjem na leđima. Stan u novom sadu sve i da je optočen zlatom ne može da dostigne ovakvu cifru

Bas sam citao ana.rs ovaj deo o nekretninama sad malo. Ne valja taj forum, nerealna prica, niko im ne objasnjava u komentarima kako su cene vise jer zivimo bolje i jer smo ekonomski tigar. 😀

Bas sam citao ana.rs ovaj deo o nekretninama sad malo. Ne valja taj forum, nerealna prica, niko im ne objasnjava u komentarima kako su cene vise jer zivimo bolje i jer smo ekonomski tigar. 😀
Verovatno tamo udaraju na emocije u fazonu "cene su kakve jesu ali ne mogu više da plaćam kiriju, morali smo da kupimo zbog dece i da se zadužimo na max, blizu je vrtić deci" i tako to. Cene ne spominjemo i ne dovodimo u pitanje, samo tražimo emotivni razlog za odobravanje kredita i kupovine.
Edit: jeste, to je to. Sad sam pogledao. Drugi pristup. Emocije kardio

Verovatno tamo udaraju na emocije u fazonu "cene su kakve jesu ali ne mogu više da plaćam kiriju, morali smo da kupimo zbog dece i da se zadužimo na max, blizu je vrtić deci" i tako to. Cene ne spominjemo i ne dovodimo u pitanje, samo tražimo emotivni razlog za odobravanje kredita i kupovine.
Edit: jeste, to je to. Sad sam pogledao. Drugi pristup. Emocije kardio
Jel ima tamo neka sanja89 da im objasni kako nas ubi prejaki minimalac?

A šta kažete za ovaj milionski stan u NS sa vagom efektom?

Btw, interesantna statistika iz Ilustrovane Politike 1987:

IMG_0684.jpeg

Kad krenu ovde da nam objasnjavaju kako smo nisko pali sa tog zlatnog standarda lol.

Jel ima tamo neka sanja89 da im objasni kako nas ubi prejaki minimalac?
Ima pripadnica lepšeg pola koje zaradjuju pošteno i na moralan način svoj hleb. Daju primere poput: Novogradnja, nije krenula izgradnja prodato 80%. Kada krene trebaju ljudi da se usele, useli se 10% stanova. Tvrde da je to pranje para i tako to.
Dosta sam bacio pogled. Možda si ti i tamo 😁

Ima pripadnica lepšeg pola koje zaradjuju pošteno i na moralan način svoj hleb. Daju primere poput: Novogradnja, nije krenula izgradnja prodato 80%. Kada krene trebaju ljudi da se usele, useli se 10% stanova. Tvrde da je to pranje para i tako to.
Dosta sam bacio pogled. Možda si ti i tamo 😁
Jel imaju neko objasnjenje za te tvrdnje? Kako se to kupovinom peru pare?

Stan svakako izuva sam po sebi. Ipak, momenat da kažeš e sad ću da stavim cenu od 7.300€/m2 u novom sadu je ravno ludilu za košulju sa kopčanjem na leđima. Stan u novom sadu sve i da je optočen zlatom ne može da dostigne ovakvu cifru
Može. Za 5000eur pre prvog betoniranja su prodati stanovi u izgradnji, od 125+m2.
Objekat Ugao Modena, ulica Radnička/Stražilovska. Kačio sam ovde kada je krenula prodaja pre više od godinu dana.
Oni kada se izgrade i opreme mogu da se prodaju po toj ceni.
Ima i još na nekim lokacija, gde je za neki posebni stan/penthaus traženo pre 3-4god 5000eur pa je prodat, a nije bio skroz lux sredjen.

Imaš na 30km od Bgd kuću za 60k....znaš...kažu....
A i okapnica je izolovana od vlage

Vrh