Moj stav je uvek nepromenjen i pre 700 strana i poslednjih 40. Imam svoje poglede šta je dobro uradjeno, a šta loše od bilo koje vlasti i to je činjenično. To što Vi na sve iole dobro skačete kao popareni znači da ne možete da sagledate stvari iz više uglova ako se to kosi sa Vašim narativom, a to nije način za uspešan napredak. Jednostavno nismo najgora zemlja u svemu na planeti i to ne trebamo da smetnemo sa uma kao i da ima mnooogo prostora za napredak koji se mora ubrzano dešavati ako nećemo još 30 godina da cupkamo u mestu. Defketa sam branio jer je više puta napadan bez razloga(ne volim banalizacije od bilo koga), često sa tvoje strane jer si pisao netačno i neprovereno (i nije te samo on demantovao, ulazio si u sukob sa više njih, demonstrativno napuštao forum, nisam ni ja zaboravio). Ne kažem da nekad ne zasluži jer hoće da ispadne najpametniji pa onda ide i protiv sebe sa svojim nadobudnim stavom gde napravi više štete nego koristi ali itekako je i ranije dobijao moje kritike, posebno kada brani nešto što ne treba nekim nebitnim dlaka u jajetu stavkama. Poseti malo i druge teme, vidi kako drugi pišu pa onda izvedi zaključak, nije forum samo ova tema gde je 90% njih nezadovoljno jer nema za dodatni stan.