Zapravo Ja sam zagovornik da što više ljudi proba sa svojim biznisom da vide kako je to lako no lakše je da se kuka kako su poslodavci robovlasnici i kako treba ulagati samo u beton. Najlakše je nemati obaveza i odgovornosti. Sa druge strane sve zavisi koliko se namerače na tebe, nije to samo "idemo dalje" ako hoće da te zatvore zatvoriće te, zato je najbolji biznis tamo gde još uvek nemaju pameti da preuzmu. Gradnja isto može da prodje ako nije neka lokacija na koju su bacili oko, mada su za sada zauzeti oko expa i bnv, unutrašnjost je generalno safu.
Pričao sam ranija da sam i Ja bio u priči sa nekim ljudima oko izgradnje zgrade, stavljali na papir sve, zvali neke prijatelje investitore i na kraju naravno nije zaživelo. Svi misle "lako ćemo", a pare same kaplju, možeš i bez para da gradiš.
Pričao sam ranija da sam i Ja bio u priči sa nekim ljudima oko izgradnje zgrade, stavljali na papir sve, zvali neke prijatelje investitore i na kraju naravno nije zaživelo. Svi misle "lako ćemo", a pare same kaplju, možeš i bez para da gradiš.