Ne treba koristiti chatGPT i formulisati pitanja njemu kako nam se prohte i sve uzimati zdravo za gotovo. Svaki covek sa malo mozga danas moze doci do pravih informacija veoma brzo, ako zeli.Znam da nije praksa da se na forumu kaci sa ChatGpt-a informacije ali posto se radi o delikatnim racunicama evo uzeo sam pomoc.
Mi smo evo vec godinu dana ovde i ne kajemo se, za sada - a imali smo dobrano vece neto prihode nego ~90% porodica u Bg-u. Da li cemo se vratiti - ne zavisi samo od mene. Supruga je bas zadovoljna (narocito kako je krenula da radi u struci i standard nam se jos vise poboljsao), kao i mladji narastaji
I kada odlucimo da se vratimo, imamo gde i podvlacim je za mene Srbija i dalje odlicna zemlja i nasa domovina na kraju krajeva - slusajuci Latinose ovde, Srbija je raj na zemlji A jos uvek je bezbedna poprilicno za obicnog coveka (nadam se da ce tako i ostati, ali sto vise migranata dolazi kod nas i to ce verovatno gubiti na kvalitetu), samo se nadam da nas nece vise stiskati veliki...
Eto kad vec pitate chatGPT, eto pitajte ih i neka najobicnija pitanja koja su dostupna po statistici
Pa hajde da vidimo kolika je vrednost prosecnog 'polovnjaka' na Floridi
A onda sta kaze Bing za prosecnu vrednost kuce na Floridi (a videli ste kolika je Florida)
A pa onda vecina ljudi nema u svom vlasnistvu kucu sigurno. Ah wait... ah vidi skoro 70% zivi u svojoj kuci - kako to? Kojim parama kada nemaju za hranu po pisanijima? Neko treba i da finansira sve te kredite
Vise necu da se oglasavam na ovu temu i ne zelim vise da spamujem istu - pa necu vise ni deliti ovakve komentare za merenje ciji je duzi. Apsolutno je sve dostupno i brojke ne mogu da se zavaraju bilo kakvim crno/sivim ekonomijama, jer se i to zna sta i koliko iznosi na nivou naseg proizvoda i potrosnje.
Svako moze sesti u auto i provozati se malo i gradom i drzavom i neka pogleda stanje oko sebe (setalista, korita reka, infrastrukturu, kablove, bandere, domove zdravlja...) ili neka gleda neki svoj mikro svet i neka uziva u njemu. A ako ne uzivate, promenite ga, *ebi ga...