Ne bih se kladio da će smena vlasti uticati na nekretnine. Svako voli svoje parče kolača.Ako hoćete rast cena nekretnina glasajte za Vučića i SNS. Smena vlasti donosi pad cena. Pa sad ko šta preferira.
Ne bih se kladio da će smena vlasti uticati na nekretnine. Svako voli svoje parče kolača.Ako hoćete rast cena nekretnina glasajte za Vučića i SNS. Smena vlasti donosi pad cena. Pa sad ko šta preferira.
Ma jeste, svi su isti...Ne bih se kladio da će smena vlasti uticati na nekretnine. Svako voli svoje parče kolača.
Obistinjuje se kod nas ono što su već opisali u prošlogodišnjoj epizodi South Parka .Ovo je realnost i po meni ljudi se i trebaju malo posvetiti da nauce nesto. Narocito ako su spretni.
Ovde je ovo sasvim normalno tj da ljudi sami nesto majstorisu. Recimo nama su, kada smo dosli, najvise pritrcali u pomoc komsije - ja sam se izbezumio kada sam video koliko alata i ovih kucnih 'majstorskih' masina imaju po garazama
Sto i da ne, sada za svakakve sitnice zovemo i cekamo majstore - ljudi cekaju majstore da zamene uticnice, lustere. Sve ono sto mozes i sam relativno brzo da zavrsis i uz pomoc drugara uz pivo a imas i milion DIY videa koji dosta mogu pomoci. Naravno neke stvari cete sigurno zabrljati i nece biti bas profi, ali Boze moj
A jeste Dobrica i Biljana Stojković će da nastave dilove sa šeicima. Idi begaj...To im nikako ne ide u prilog Da se podsetimo da su cene rasle do 2009te gde su ih tek sada pretekle cene. 2012, kriza, nezaposlenost, nemanje para... ne ponovilo se.
Mislim da na zalost dabrica i biljana nece nista da se pitaju oko seika jer su onim zakonom preneli to na republiku,A jeste Dobrica i Biljana Stojković će da nastave dilove sa šeicima. Idi begaj...
Plus, ako i kad ga zapad bude rušio, rušiće ga na frontu borbe protiv kriminala/balkanskog kartela. Nova vlast će morati da se ponaša kako vetar duva.
Ja pričam o republici... I ne mislim da će skoro tu nešto da se desi.A na republici mi za sada kao deluje da ce da izguraju do 2027 kada žvali istice mandat, ako ne bude pravio neke ekscese naravno
Opet svisuisti pristup. Ma tako je, sad se merimo sa Amerikom.Da li si mislio ja demokratiju kao u US, gde istovremeno demokrate i repukanci mogu da budu van vlasti samo u bajci?
koliko bi ljudi ostalo u Beogradu u tom slučaju? Možda 100 hiljada?
Porodični prihod od 3.000 eura, a ne plata jednog člana.Stvarno mi nije jasno što si osetio potrebu da ulaziš sa ovim likom u raspravu.Kao da ne vidiš u kojem je on društvenom kontekstu.
Priča o platama ok 3k 4k 5k kao da su uobičajene plate u njegovom okruženju i koje su navodno normalna pojava.
Možda i jesu ali u njegovom uskom privileged društvu kojim se okružio. Ljudi sa kintom rade na socijalnom kapitalu prvo , filtriraju oko sebe samo one sa boljim prihodima i da bi stvorili priliku da naprave stvarni kapital.Tako lova i cirkuliše.Što bi narod rekao ''S kim si takav si''.
Onda će ovde tebi da dodje i da te spušta kako ne vidiš objektivnu svarnost i da ti daje lekcije tipa ''tržište je takvo kakvo je'' i ti ćeš da se primiš.
Ako hoćeš realnu sliku da vidiš onda moraš isključiti sve ovakve batice iz svog polja razmišljanja.
Ne bi ni toliko , ljudi pričaju o proseku, medijani a niko da da distibuciju plata.
Teško da bi tu bilo i 20.000. Kao sa automobilima, svi vide kola od 15,000e i 30.000e a niko ne vidi ostalih 90% po do 5000e
Stvarno ne znam tvoju situacija, a tek ne bih da ti dajem savete. Moje mišljenje je da je 3.000 neki minimum da se zivi u Beogradu sa stambenim kreditom, ako porodica ima dvoje dece. Ne znam što se vredjaš, to je matematika a ne savetovanjeАванти, супруга има око 60 хиљада плату, моја 70 хиљада плус викендом физикалија, буде 1400-1500е укупно. Значи натегнуто. По треби треба 3000е, што је дупло више. Толику плату има моја снаја у Бечу, а брат око 3500. Да ли да мењамо земљу, да напустимо Србију?
Što bi ga rušio zapad, boljeg nisu imali..A jeste Dobrica i Biljana Stojković će da nastave dilove sa šeicima. Idi begaj...
Plus, ako i kad ga zapad bude rušio, rušiće ga na frontu borbe protiv kriminala/balkanskog kartela. Nova vlast će morati da se ponaša kako vetar duva.
Živimo u surovom vremenu, a ja sam uveren da će biti još surovije. Glavni bog je novac, a kad je tako, samo socijalna država pravi bafer za ljude koji ne mogu da ga namaknu dovoljno. E sad mi imamo kao neku socijalnu državu na papiru, ali u realnosti je neki hibrid afričke diktature, komunizma i neoliberalizma. S jedne strane je to, a sa druge strane država je toliko ćorava na poreske i ostale marifetluke da je u isto vreme i šansa za preduzimljive.Не вређам се, ко каже да се вређам. Нема летовања и зимовања, путовања, концерата, биоскопа, ничег. Само голо преживљавање. Значи треба 2000 евра за нормалан живот? Имамо кров над главом. Слажем се.
Videćemo. Ima raznih zapada.Što bi ga rušio zapad, boljeg nisu imali..
Mogu da ga sklone za 20 minuta, samo kome se to isplati.
Ima jedan Zapad i on je preko okeana. Ove birokrate u EU neka drže zadnjicu uz zid naredne decenijeVidećemo. Ima raznih zapada.
Sve su krivi naši Srbi sto su otisli iz zemlje i dopustili da dodje jefitnije radna snaga,izdali su srpstvo…