Kakvi su ti rezultati poredjenja?
Posto i mene zanima Zemun, pa pratim. Defketova zgrada je verovatno trenutno najbolji izbor. Kvalitetna gradnja, dobra pozicija, cena ok, parno grejanje, garaza, zvucna izolacija.
Kraj oko Zemunskih kapija je kao na ceni, ali je realno los kraj, nije mi jasno ko tamo kupuje po 2700, kolika košta poslednja zgrada. Ja ne bih tamo gledao ni da je 25% jeftinije.
Takodje, ostale jeftinije zgradice po Zemunu su za nijansu jeftinije od Defketove, a drastično manje pruzaju. Na primer, etažno grejanje je standard. EG pravi racune za struju od stotina eur racune mesečno , pa stanari moraju da se greju na klime. Sigurno nije zgodno slusati klimu ~250 dana godisnje. Ili jos gore, podno grejanje, koje po mom shvatanju je potencijalno kancerogeno zbog izlaganja zracenju ELF, iz žica pod naponom koje se nalaze na vrlo maloj udaljenosti od stopala stanara.
A fact sheet about research on electric and magnetic fields and studies examining their potential connection with cancer.
www.cancer.gov
Generating, transmitting, distributing, and using electricity all expose people to ELF radiation. Here's what we know about possible risks of ELF.
www.cancer.org