Šta je novo?

"BW Residences" - Beograd na vodi [ Stambeni kompleks | 68 000 m²]

Goli beton. Kakav pogled, ironija je veca da ce pogled buducih "srecnika" sa ove terase uglavnom biti usmeren na zelenilo na obali nbgd-a.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sjajne slike miki-nbgd, prvi put vidimo gradilište iz ove perspektive.

Ovo desno u ćosku koliko vidim je staklena ograda na terasi a crna kutija za klime je pored ?

Ja koliko skontah, ti poslednji će biti u staklu skroz..?

Sent from my LG-D838 using Tapatalk

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=451466#p451466:1syfjyyj je napisao(la):
Pierre87 » Mon May 15, 2017 5:11 pm[/url]":1syfjyyj]Ja koliko skontah, ti poslednji će biti u staklu skroz..?

Sent from my LG-D838 using Tapatalk
Po ovom renderu ipak cigla+staklo.. koliko se secam ispod reklame su ubaceni delovi zidova od cigli...mada sve je moguce...

..

Meni nije jasno zašto je projktovan kompleks tako da se kaskadno spuštaju terase ka gradu umesto ka reci,
umesto da najskuplji stanovi, sa velikim terasama, gledaju ka ušću, kališu, reci, oni će gledati ka gradu,
soliterčinama vista i park i komšijskim terasama u drugoj zgradi, a bočne strane imaće najbolji pogled?! :shock:

Logičan položaj objekata je napravio zexland!
file.php

Mislim da je Bukira to objasnio ranije.
Ovaj pložaj zgrada je predviđen za smanjenje štete ako napadne King Kong.

18010026_10208233161935645_448676898746300315_n.jpg

Sa velike distance, u ovoj fazi izgradnje, BW Residences se dobro uklapa u ambijent postojećih zgrada (naročito sa zgradom bivše Beobanke :))

Izgled gotovog stana u soliteru A, kao sto vidite prosek...
(Kraft Krusevac)

Moze li neko pojasnjenje ovih par detalja

Zidic
file.php

Duzina tus creva
file.php

Radijator
file.php

Znaci onda mora da postoji spoljna jedinica, kako li ce nju da zamaskiraju...? Pa to i nije neka odlika lux gradnje

Sent from my iPhone using Tapatalk

Spoljna jedinica će verovatno stajati na terasi, kao što se vidi na ovoj slici koju sam postavio u temi Savski amfiteatar:

Vrh