Šta je novo?

"BW Residences" - Beograd na vodi [ Stambeni kompleks | 68 000 m²]

Mislim da su poceli da rade ulicu iza BWR koja ce biti paralelna sa bulevarom a koja ce se ukljucivati ispod mosta pa dalje ka geozavodu. Bager je rasciscavao zemlju iza parcele W hotela pa sam bio slobodan da izvedem zakljucak. Radovi su u pocetnoj fazi.

Ako imamo na promenadi pokretne restorane brze hrane i kafice u obliku sitroenovih furgona, zasto onda ne i mobilne fontane.

Vi pričate o starom renderu od pre gotovo 2 godine. Render sa kraja 2016. više nema fontanu (a ima "šare" na platou identične onima koje su napravljene). Smem da se kladim da će finalna verzija tu imati stolove restorana i kafića :D

Svetleca reklama BW je pomerena na drugu stranu na onaj uvuceni deo poslednjeg sprata koji gleda na nbgd.

Jeste da si obilazak uradio u nedelju po kiši, ali činjenica je da se u BNV u poslednje vreme radi jednosmenski, odnosno ni radnim danom posle 16h se apsolutno ništa ne dešava. Za BW Residences ima vremena još godinu dana tako da nije problem ni da ga tako otaljavaju jednosmenski.

Ali nekako oseća se kao da je splasnuo entuzijazam za radove, odaju ih sitni detalji kao na primer onaj prilaz starom savskom mostu kod tramvajskog stajališta - taman su krenuli da krče prostor za novi veliki kružni tok, od parkinga za autobuse uzeli su polukrug po ivicama planiranog kružnog toka - a onda su odjednom samo uzeli da asfaltiraju onu malu anemičnu nišu za skretanje levo iz pravca Ekonomskog fakulteta - i ništa od predviđenog kružnog toka. Takvi detalji puno govore - umesto da se BW Residences i BW Vista preko grandioznog kružnog toka kače na stari deo grada, za sada ostaju nekako slepo crveo u tom zapećku iza Zarićevog mosta...

Hej. ovo je sjajna vest da je vatrogasni brod još živ. Da li neko zna gde mu je sada sidrište?

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=475307#p475307:2gej7tn3 je napisao(la):
stanislaw » Ned Sep 03, 2017 1:14 pm[/url]":2gej7tn3]
...taman su krenuli da krče prostor za novi veliki kružni tok, od parkinga za autobuse uzeli su polukrug po ivicama planiranog kružnog toka - a onda su odjednom samo uzeli da asfaltiraju onu malu anemičnu nišu za skretanje levo iz pravca Ekonomskog fakulteta - i ništa od predviđenog kružnog toka. Takvi detalji puno govore - umesto da se BW Residences i BW Vista preko grandioznog kružnog toka kače na stari deo grada, za sada ostaju nekako slepo crveo u tom zapećku iza Zarićevog mosta...
Do daljnjeg ćemo, nažalost, umesto kružnog toka imati ovo neprirodno skretanje ulevo iz pravca Ekonomskog fakulteta:

Pogledajte prilog 3
Pogledajte prilog 2
Pogledajte prilog 1
Na ovoj slici se vidi loša nivelacija ulice, zbog čega se kišnica zadržava na putu:

Da bi se tu uradio veliki kružni tok, prvo moraju da budu načisto šta će biti sa rekonstrukcijom SSM, trasom tunela, tramvajima itd. Da bi krenula rekonstrukcija Zarića-prvo moraju postaviti šine preko Mosta na Adi. To se stalno prolongira, tako da će ovaj improvizovani priključak novog bulevara stajati ovako 2-3 godine sigurno.

Lupaš, ništa im ne fali. Interesantne stambene zgrade, kao tehnološki naprednije verzije Rudo zgrada...hi,hi,hi...

Svarno su obe zgrade nakrivo. Mislio sam da se ljudi šale.
Nije to puno nakrivo kako se čini. To može da se spase.
Ja ću da pitam neke stručnjake ovde u americi, oni imaju iskustva sa tim.
Mada ja mislim da i ovde na forumu ima dosta pametnih i stručnih ljudi, pa i oni mogu da pomognu sa savetima.

Vrh