Šta je novo?

"BW Quartet" - Beograd na vodi

Popravili su mi ormare. Nisu bili učvršćeni kako treba pa su pošli unazad, jer im zadnje nogice nisu bile naštelovane kako treba. Kažu da je to to. Sad moram novu reklamaciju, jer su ostavili kratere u ormanu.
Izgleda da imam prevelika očekivanja. Pogledajte prilog 258345Pogledajte prilog 258346Pogledajte prilog 258347Pogledajte prilog 258348Pogledajte prilog 258349 Pogledajte prilog 258350
sada moram da priznam, vi baš niste imali sreće sa vašim stanom. Na stranu nacrt plan itd... to ne brojim.. Ali ovoliko štete u stanu je zaista horor.

Ово за зимску бајку што вам смета, то ко када би неко из кнез михајлове рекао, агонија, сваки дан слушам кокице како се кокају. Свугде на свету постоје божићни маркети, па негде морају да се поставе.

Неадекватна аналогија. Седи, један.

Неадекватна аналогија. Седи, један.
Хвала професоре, молим за објашњење?
свако ко изабере град и неке атрактивне локације не може очекивати миран и тих живот?? Овде не причамо о квалитетима градње за које се сви слажемо да су катастрофални у целом Београду на води.
Ако неко хоће мир, па онда купује кућу негде ван београда...
Колико лепих места где је она могла да купи кући и да има свој мир него је баш хтела у центру пажње да купи, и сада јој смета бука

sada moram da priznam, vi baš niste imali sreće sa vašim stanom. Na stranu nacrt plan itd... to ne brojim.. Ali ovoliko štete u stanu je zaista horor.
Jeste , na žalost. Teško je pozitivno razmišljati u mojoj situaciji. Pitao me je customer care i izvodjač radova da li sam zadovoljna uradjenim. Nemam reči. Naravno da nisam. Sad već razmišljam o sledećim koracima.
Živim u haosu već godinu dana i sve je gore, a garancija ističe u avgustu.

Ово за зимску бајку што вам смета, то ко када би неко из кнез михајлове рекао, агонија, сваки дан слушам кокице како се кокају. Свугде на свету постоје божићни маркети, па негде морају да се поставе.
Postoje, ali su drugačije organizovani. Smislenije u odnosu na mesto dešavanja.
Ovo što prave je za otvoreni prostor ne za stambeni deo.

Deo utisaka youtuber-a nakon mesec dana života u Beogradu na vodi :)

Izvedba je solidno loša i ima mesta za unapređenje. Ko misli da je premium-žestoko greši.
U svakom slučaju smrad iz kupatila je lako rešiv i krivac je sifon ili odvod.

Meni se ne sviđa gips na sve strane, kao da je pravljeno za pozorišne kulise i to što su majstori bili baš aljkavi i mnoge stvari ostavili ili bez provere ili nedovršene ili su oštetili svašta.
Danas sam video i solidnu baru dimenzija jedno 3x1,5 m na krovu A krila na Kvatretu preko puta Palate pravde. I taj šljunak je ostavljen sa razno raznim smećem, a odvod očigledno ne funkcioniše kako treba.

Jeste , na žalost. Teško je pozitivno razmišljati u mojoj situaciji. Pitao me je customer care i izvodjač radova da li sam zadovoljna uradjenim. Nemam reči. Naravno da nisam. Sad već razmišljam o sledećim koracima.
Živim u haosu već godinu dana i sve je gore, a garancija ističe u avgustu.
izvođač radova vas je mogao poštedeti takvog glupog pitanja, kada su stvari tako očigledne.

Vrh