Sunce ti, ala smo mi propali ko društvo …još na to i isfrustrirana emigracija, da poludiš kompletno…na vračaru NVO, u bg na vodi grand produkcija, prostitutke, influenseri i novonastali bizMismeni...pa ti biraj onda...
....ovima se odsviralo
Iskreno se nadam da ce te resiti vas problem. Ja sam takodje kupio stan ali u zgradi Sensa i zaista ne znam sta mogu da ocekujem s obzirom na brojne probleme koje su ljudi imali. Predpostavljam da cute s obzirom da su kupci stanova u BNV zigosani. Da li bi ste bili ljubazni da napisete kakva je zvucna izolacija. Da li se cuje buka iz stana iznad vaseg? ZahvaljujemKonačno ćemo imati sastanak stanara sa upravnikom vezano za održavanje zgrade. Imamo milion i jedan problem u zgradi. Prljavo je, neorganizovano, puno stvari ne funkcioniše. Ne zna se šta plaćamo i šta treba da dobijemo.
Sve sam očekivala, ali nisam očekivala da novi zgradu ne znaju da održavaju. A upravo smo svi hteli da živimo u zgradi u kojoj se vodi računa o održavanju.
Videćemo kako će da prodje.
Mnogima se vrata ljušte, ta folija se odlepljuje sa štokova, ali nema odgovora menadžmenta još uvek. Ja sam prijavila još u septembru.
Sve u svemu ništa od onog što se reklamira.
Ovo drustvo je odavno propalo. Jedino sto je nekada bilo para. Ne mozes da u Sredu budes za komunizam a u Cetvrtak za kapitalizam. To je ipak proces.Sunce ti, ala smo mi propali ko društvo …još na to i isfrustrirana emigracija, da poludiš kompletno…
Zvučna izolacija je loša. Čuje se kad neko hoda u stanu iznad, koristi wc i slično. Takodje ulazna vrata ne dihtuju pa se bukvalno čuje u hodniku šta pričate kad ste u kuhinji ili dnevnoj sobi.Iskreno se nadam da ce te resiti vas problem. Ja sam takodje kupio stan ali u zgradi Sensa i zaista ne znam sta mogu da ocekujem s obzirom na brojne probleme koje su ljudi imali. Predpostavljam da cute s obzirom da su kupci stanova u BNV zigosani. Da li bi ste bili ljubazni da napisete kakva je zvucna izolacija. Da li se cuje buka iz stana iznad vaseg? Zahvaljujem
Zahvaljujem vam se na informaciji! Prvo sto sam cuo od drugara kada sam im rekao da sam uzeo stan u BNV je bili..."znaci i ti si postao kao i oni". Nisam hteo da pitam koji oni jer verovatno mi nece ni doci na useljenje.Zvučna izolacija je loša. Čuje se kad neko hoda u stanu iznad, koristi wc i slično. Takodje ulazna vrata ne dihtuju pa se bukvalno čuje u hodniku šta pričate kad ste u kuhinji ili dnevnoj sobi.
To je zbog open space koncepta stana koji ja imam. Možda neki veći sa drugim rasporedom nemaju baš taj problem.
Ulazna vrata su od istog proizvodjača kao i unutrašnja, neka Naša Škola.
Sva vrata su generalno loša.
Što se tiče stolarije čini mi se da je zvučna izolacija u redu. Nema buke spolja.
Ne razumem kako su kupci stanova u BW žigosani?