Stefan BB » 01 Oct 2020 03:51 pm[/url]":buipuq9e]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=779694#p779694:buipuq9e je napisao(la):
spatiotecte » Sre Sep 30, 2020 11:55 pm[/url]":buipuq9e]Nismo toliki kompleksaši.
Ipak, sa Louis Vuitonom ili bez njega, kako god, ne zaboravi nikad, da:
BEOGRAD JE SVET!
Ne razumem zaista.. Evo i ja sam se nadao i još uvek se nadam. Galerija je 8-mi, a ubrzo i u 9 najvećih šoping centara u Beogradu, i pritom najveća na prostorima bivše Jugoslavije. Najbolja prilika od svih do sada za otvaranje takvih butika, plus što je to naselje gde je planirano 7 hotela sa 5 zvezdica, među kojima su W i St Regis koje retko ko u Evropi ima, a kamoli u ovom našem svinjcu.. Kvadrat od 3000 do 8000 evra... Najveći šoping centar na Balkanu i u centru grada.. Pa imali bolje lokacije?
Beograd nije svet, posebno ako uračunamo kakav polusvet živi u njemu i rukovodi njime.. Taj svet je nestao i povremeno se javlja, poslednji put u julu, ali opet je nestao.
I odmah da se ogradim.. Ne nisam klijentela LV.. Tačnije video sam dosta radnji spolja širom Evrope jer sam na moru, skijanju itd. išao na izlete po takvim mestima na par sati.. Ako ništa drugu, video sam ga u Milanu, Budimpešti.. Ali nikada nisam ni ušao.. Jednom sam usao u Gucci da vidim kako izgleda, ali pošto sam ušao kao dripac ubučen kao za plažu otprilike, a ovaj iz obezbeđenja bio u sakou kao ono otvara vrata šta ja znam, brzo sam pobegao da se ne brukam tamo hahaha.. A i naravno da me osim što se tako zove i vizuelno i ekonomski podiže imidž ulice i grada u kome se nalazi, nista drugo me tu ne znaima, čak mi je ta roba u suštini smešna u dosta slučajeva....
Homere, dodaj i XYZ-ta...