Mislim da si pomesao radnje. U uniqlo je 90% stvari od 10-50 euraZavisi sa kojim prodavnicama poredis - polo majice 70-90 eur, sto sam ja video u Berlinu su u rangu XYZ i jacih fashion brendova
Добро си рекао пре пар година. Ипак је куповна моћ порасла а доласком Руса и стварањем једног новог платежно способног слоја мислим да би сас имали прођу.Tesko da ce ikad Uniqlo otvoriti ovde. Prisutni su po bogatijim zemljama Evrope, USA, Kanada, Australiji i Aziji. Nema ih ni u Madjarskoj, Svajcarskoj, Austriji ni Sloveniji recimo......Oni tako gledaju a ja mislim da bi dobro zaradjivali ovde jer su malo skuplji od C&A a kvalitet je mnogo bolji
Seca li se neko Burberry-a na Terazijama? Bili par godina i caoooo, nije bilo dovoljno ljudi da kupuje. Nemam nista protiv da dodje Luj ali ce biti isplativije otici u Pariz bukvalno i uraditi povrat poreza na aerodromu. Sah mat Maccron
Pogledajte prilog 195127
Mi smo ipak sirotinja, nama i uniqlo dovoljanLjudi otvaraju Luj Viton i kupuju Rafale, a vi tražite Uniqlo... Ne može, pa makar Uniqlo bio sponzor i samom Đokoviću.
Tom logikom u americi ne treba da postoji nista skuplje od kieЕто колика смо сиротиња...данас отворен Мазерати на Новом Београду...Video Galerije- Tanjug
Tanjug galerija. Izaberite temu o kojoj želite više informacija na tanjug.rswww.tanjug.rs
Činjenica da je otvoren Maserati salon ne znaci da nismo sirotinja nego da si procenili da ima dovoljno punišića da potencijalno ima smisla da se otvori. Pola ljudi u zemlji nema kanalizaciju i nema za tri poštena obroka dnevno, o čemu mi pričamo bre i u kom svetu neki žive ovde? Mozda zatvore kroz par godina ako nema dovoljno kupaca jer ono...... prodati 2-3 auta godišnje bas i nije rentabilnoЕто колика смо сиротиња...данас отворен Мазерати на Новом Београду...Video Galerije- Tanjug
Tanjug galerija. Izaberite temu o kojoj želite više informacija na tanjug.rswww.tanjug.rs
Ово се односи на претходни пост. Наравно да код нас има превише народа који једва саставља крај са крајем и да бих више волео да је отворена нека школа, болница, фабрика а не Мазерати. Само је то индикатор да има одређен број платно способног становништва за то исто као и за друге неке на овом форуму споменуте брендове.Činjenica da je otvoren Maserati salon ne znaci da nismo sirotinja nego da si procenili da ima dovoljno punišića da potencijalno ima smisla da se otvori. Pola ljudi u zemlji nema kanalizaciju i nema za tri poštena obroka dnevno, o čemu mi pričamo bre i u kom svetu neki žive ovde? Mozda zatvore kroz par godina ako nema dovoljno kupaca jer ono...... prodati 2-3 auta godišnje bas i nije rentabilno
Činjenica da je otvoren Maserati salon ne znaci da nismo sirotinja nego da si procenili da ima dovoljno punišića da potencijalno ima smisla da se otvori. Pola ljudi u zemlji nema kanalizaciju i nema za tri poštena obroka dnevno, o čemu mi pričamo bre i u kom svetu neki žive ovde? Mozda zatvore kroz par godina ako nema dovoljno kupaca jer ono...... prodati 2-3 auta godišnje bas i nije rentabilno
Samo kod mene u Zarkovu sam video 3 nova SUV modela i jednu crvenu limuzinuProdaja Maseratti-ja u Srbiji nije počela danas, već je Delta Auto zastupnik već duže vreme. Po gradu nije da ih nema. Dvadesetak vozila je već OK promet imajući u vidu cenu.