Mislim da je ta informacija o Burger kingu potekla sa ovog foruma, gde se pojavila kao nagađanje, a onda, kako to biva, od uha do uha se pretvori u "poluzvaničnu" informaciju.
No, nije da za to nagađanje nema osnova:
a) Burger King je prisutan u svim zemljama (i samoproklamovanim zemljama
) regiona, osim BiH i Srbije.
b) AmRest je vlasnik franšize u Srbiji i već je uspešno ovde "posadio" KFC i Starbucks
c) Galerija ima nenormalno veliki broj restorana i kafića, i treba to nečim popuniti
d) Ako Galerija bude puki zbir ponude koja već postoji u drugim tržnim centrima i po gradu, onda joj slaba vajda. Potrošači žele nešto novo
e) Ovde se ljudi (bar oni koji idu po tržnim centrima) lože na te novotarije. Mek je pritom jako popularan i ne sumnjam da bi i BK kao najbliža alternativa dobro prošao
Ipak, dok nema nikakve zvanične najave, šanse da se to desi su sve manje i manje.
Listu brendova ne treba očekivati u skorije vreme. obično svi to kriju kao zmija noge do pred samo otvaranje.
Lično me stvari poput BK više ne interesuju, jer ionako više ne smem da jedem ta s*anja ako mislim da doživim 50
Bukvalno me jedino zanima kakav će bioskop imati, jer je to jedino što me može odvući u Galeriju.