A
Alen RS
Guest
Katastrofa pa ovo su nove Viste i Parkview????
ovo treba odmah zaustaviti
ovo treba odmah zaustaviti
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=733767#p733767:1zapfvbm je napisao(la):PetarPetrovic » 01 May 2020 03:36 am[/url]":1zapfvbm]Belrider, slažem se sa tobom.Kao potencijalnog kupca plaše me priče da su stanovi uradjeni jeftinim materijalima i da ima dosta fušeraja.Da li je to istina?
Kako ne ići u politiku i ne kritikovati, alo, čoveče, ti se javljaš kao jedan od 0,01 posto građana Srbije koji će živeti tamo i iznosiš kako i nije tako loše kao što se priča i da su stanovi, zgrade, cene, načini plaćanja...ok. Koga bre briga za to, osim vas nekoliko stotina ili hiljada što ćete živeti tamo, a naspram su milioni Beograđana i građana Srbije.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=733719#p733719:10jj0u68 je napisao(la):Belraider » Čet Apr 30, 2020 9:45 pm[/url]":10jj0u68]Forum je odlican ali postoje neke stvari koje mi smetaju. Politizacija svega i nekonstruktivna kritika to jest pljuvanje radi pljuvanja.
Kao kupac stana u BW, imam zelju da podelim sa vama u par teza razloge zasto sam odlucio da investiram svoj novac bas u ovoj projekat.
Odmah da napomenem da sam apsolutno apoliticna licnost, i pokreti za koje sam glasao u proslosti nikad nisu bili deo vlasti.
Ugovor za stan u kom zivim sam potpisao pre vise godina pa fokus nece biti na tom stanu vec na ponudi koju sam dobio za investicionu nekretninu u Aqua (odustao od kupovine za sada zbog novonastale situacije).
Razlozi su dati po bitnosti:
1) Lokacija
2) Lokacija
3) Lokacija (mislim da ovde definitivno nije potrebno objasnjavati razloge)
4) Infrastruktura - sve je novo, sve...ulice, kanalizacija, parkovi, restorani, trzni centar, vrtic, prodavnice a ovo necete naci bilo gde drugde u BG
4) Cena - aposlutno prihvatljiva i u rangu ili niza sa projektima koji se trenutno grade u Bg - suludo je porediti Aqua sa W65 kulom
5) Uslovi placanja - kako se dogovorite za prvih 20%, nakon toga je projektno finansiranje ukoliko zelite
6) Kvalitet gradnje - nakon vise razgovora sa ljudima iz struke, zakljucio sam da je kvalitet standardan, ni bolji ni losiji od onog sto se trenutno gradi ukoliko ne pricamo o premijum zgradama (Rezidens, W, i Kula).
7) Regis, W, i moguci Ritz (Bristol) kao i Galerija bitno uticu pozitivno na brzinu povracaja investicije
8) Recepcija koja je ukljucena u cenu odrzavanja
9) Odrzavanje zajednickih prostora (banalan primer je drvece koje menjaju ukoliko krene da zuti)
Ukoliko se setim jos neceg, napisacu.
U svakom slucaju nisam se ni jednog trenutka pokajao. Zaista mi je uzivanje svaki dan da prosetam kejom, koji je svakim danom sve lepsi.
Veliki pozdrav za sve clanove foruma,
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=734934#p734934:3eukvue1 je napisao(la):shadestudio » Pon Maj 04, 2020 4:55 pm[/url]":3eukvue1]Pa dobro on se javlja i kaze kako je njemu, isto kao sto se ti javljas da kazes kako ti uglavnom nista ne odgovara.
Na svakoj temi o nekoj zgradi se javljanju i kupci i iznose cinjenice bitne za njih, za kupovinu. Ne vidim problem. Zar je na ovoj temi zabranjeno da se jave kupci jer ih ima samo par stotina u odnosu na sve koji nece tu da kupe stan?
Meni se cini ipak da ti imas problem sa nedostatkom kesa, inace bi rado uskocio u koji stan ovde.
:lol:[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=734934#p734934:1kppmlzg je napisao(la):shadestudio » Pon Maj 04, 2020 3:55 pm[/url]":1kppmlzg]Pa dobro on se javlja i kaze kako je njemu, isto kao sto se ti javljas da kazes kako ti uglavnom nista ne odgovara.
Na svakoj temi o nekoj zgradi se javljanju i kupci i iznose cinjenice bitne za njih, za kupovinu. Ne vidim problem. Zar je na ovoj temi zabranjeno da se jave kupci jer ih ima samo par stotina u odnosu na sve koji nece tu da kupe stan?
Meni se cini ipak da ti imas problem sa nedostatkom kesa, inace bi rado uskocio u koji stan ovde.
Теби друже ниједан систем није добар,не сналазиш се сада а нећеш ни после,остаје ти само горчина....Beki":23f97jsf je napisao(la):[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=734934#p734934 je napisao(la):shadestudio » Pon Maj 04, 2020 3:55 pm[/url]":23f97jsf]Pa dobro on se javlja i kaze kako je njemu, isto kao sto se ti javljas da kazes kako ti uglavnom nista ne odgovara.
Postoje i ljudi koji imaju kičmu, znam da je nekome neshvatljivo jer svako meri prema sebi, ali, eto, postoje. Sve pare sveta da imam ne bih prismrdeo tom govnetu.
Inače, njegov post bi bio na mestu ako se izbaci prva rečenica. On priča o nekom pljuvanju radi pljuvanja, a to u vezi celog projekta BNV ne postoji. Šta god da zameriš, u pravu si. Ne postoji pljuvanje radi pljuvanja kada je bilo šta u vezi BNV-a u pitanju.
И кеш,наравно....Beki":3e8paucj je napisao(la):[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=734934#p734934 je napisao(la):shadestudio » Pon Maj 04, 2020 3:55 pm[/url]":3e8paucj]Pa dobro on se javlja i kaze kako je njemu, isto kao sto se ti javljas da kazes kako ti uglavnom nista ne odgovara.
Postoje i ljudi koji imaju kičmu, znam da je nekome neshvatljivo jer svako meri prema sebi, ali, eto, postoje. Sve pare sveta da imam ne bih prismrdeo tom govnetu.
Inače, njegov post bi bio na mestu ako se izbaci prva rečenica. On priča o nekom pljuvanju radi pljuvanja, a to u vezi celog projekta BNV ne postoji. Šta god da zameriš, u pravu si. Ne postoji pljuvanje radi pljuvanja kada je bilo šta u vezi BNV-a u pitanju.