Читао сам по порталима, да се многима не допада локација где ће бити бувљак, а тренутна локација је по многима ок. Мени је свеједно где ће бити бувљак, јер нема потребе да обилазим таква места.
Оно што сам констатовао је:
1. Сама локација - Миљаковац је један од удаљенијих делова града, који је удаљен од центра града исто колико и Велики Мокри Луг, Сланци и Ледине. Разлика је то што је Миљаковац прилично урбанизован, док поменута насеља нису и због тога их сматрају приградским насељима.
2. Путовање - Од центра до Миљаковца је отприлике око 20ак минута вожње колима, што многи сматрају да је много. Оно што је предност Миљаковца, што може да се дође из више правца, али најбрже је преко Раковичког пута и поред Белог двора. Међутим, линије 47, 48 и 59, које су основ превоза за Миљаковац од центра, дуго путују до Миљаковца, око пола сата и то од Славије, а 47 и 59 су тек прешли половину трасе. Плус ако се заглаве 47 и 48 код Булевара ослобођења, па готово 15 минута пролазе 300 метара. И још не иду најбржим путем, него преко Бањице коју итекако користе становници поменутог насеља. То је зато из разлога што аутобус не може да прође потез од Топчидерске звезде и Милошевог конака и улице која спаја Бели двор и Стари Кошутњак. А гужве код Милошевог конака је тек посебна прича.
3. Повезаност - Поред будућег бувљака пролази само 94. Мало даље стају 3А и 42, као и више линија које стају у Борској. Иако 94 нема лош интервал наиласка, није најбоље повезана превозом, као што је био са претходним бувљаком.
4. Реакција становника - Са премештајем бувљака на Миљаковц су многи грађани изразили незадовољство. Сматрају да су због тога грађани другог реда, да примају "ругло" града и на крају да им је сувишно. Довољно је то што имају тржни центар (БИГ Раковица) у близини који добро ради, као и 2 пијаце (Бањица и Видиковац), које су добро снабдевене.