Kako nikako? Pa oremo puteve sa patikama.Nikako, vrućina je i topi se asfaltииии како напредује ОРА "Беобилд" ?![]()
e sad meni neko da objasni, zasto ti ljudi u Ozonu rade tako malu spratnost iznad tunela na izvici brda, a oni neki bi 1000m jugozapadno od njih, isto na ivici brda, isto iznad tunela zidali toranj od 40 spratova!? (kod Mol pumpe preko puta Okova)Imam pitanje:
Sad sam gledao projekat Ozone rezidens i uvek sam se cudio zasto su zgrade postavljene pod nekim uglom na parceli sve dok nisam video da je ispod planiran pruduzetak ulice Pariske komune, ocigledno tunelskom deonicom ispod brda. Ta ulica je zapravo nastavak Bulevara Zorana Djindjica samo sa druge strane pa me zanima da li neko ima projekat trase?
Izvinjavam se ako sam postovao na pogresnoj temi nek Igor prebaci ako treba.
I onda se kaldrma proda u Nemacku gde ljudi srede setalista, a mi opalimo asfalt. Ou jea, napreDNOШапић је више пута спомињао да ће се ширити цела улица Жоржа Матеа на 2+2 и да се уклања калдрма и уместо ње ставља (пластелин) асфалт. Чим је затворена само десна трака и то у дужини од 150 метара, рачунај то као прву фазу проширења.