Šta je novo?

Bulevar Zorana Đinđića - produžetak ulice

Znači oni su pustili ovaj pešački bez semafora koji je apsolutno nepregledan.
Da podsetim da je zbog preglednosti zabranjeno parkiranje blizu pešačkog.​
Sve i da je pušteno sa semaforom, opet bi bilo nepregledno jer je maltene na samom kraju / početku krivine iscrtan, a još ga zaklanjaju Milki i njegov četinar, tako da ovi iz Radoja Dakića moraju da zakorače na kolovoz da bi videli ko im dolazi iz pravca bloka 34.​

bio ova dva dana u barseloni, i to ono periferija, setao dete s kolicima

svaki pesacki, znaci svuda spusteni ivicnjaci, ogromna sirina a sve konzistentno i funkcionalno

i mislim se, jbt koja smo mi sprdnja da nesto tako jednostavno ne umemo da izguramo
jesi li video hlorisanog? njemu zena i deca zive tamo, racunam da sve ove (za nase pojmove) novotarije koje izovdi pokupio na tom trulom zapadu gde zivi (Barselona i Trst)

bio ova dva dana u barseloni, i to ono periferija, setao dete s kolicima

svaki pesacki, znaci svuda spusteni ivicnjaci, ogromna sirina a sve konzistentno i funkcionalno

i mislim se, jbt koja smo mi sprdnja da nesto tako jednostavno ne umemo da izguramo
Био сам у Барселони пар пута и оно што ми је невероватно је да они развијају град по плану урбанисте са краја 19. века.
Верујем да има одређених модификација у складу са данашњим временом, али је невероватно колико је код нас све од власти до власти.
Сигурно да има људи који су боље упућени у ту тематику, па ето, нека поделе и они своје мишљење ако сам ја нешто погрешно схватио.

20250329_115915.jpg

Jesam ja dosta ozlojadjen sta i kako rade po gradu, posebno po NBG gde se realno moze nesto pismenije odraditi, ali Milkiju iz sveg srca zelim da im licno hlorisani troglodit otvori drive-trough sluzbenim vozilom grada Beograda!!!
DO ŠANKA!!!
Први слој асфалта у Радоја Дакића:

Померају неке инсталације да би направили тротоар код Милкија:
Pogledajte prilog 234175

Jesam ja dosta ozlojadjen sta i kako rade po gradu, posebno po NBG gde se realno moze nesto pismenije odraditi, ali Milkiju iz sveg srca zelim da im licno hlorisani troglodit otvori drive-trough sluzbenim vozilom grada Beograda!!!
DO ŠANKA!!!
Ljudi izasli metar napolje i nikom nista. Navodno se razgovara sa njima da to uklone, ali licno ne verujem u to. Kakav crni razgovor, nelegalno si prosirio objekat, imas rok da srusis sam ili stizu ekipe da to urade o tvom trosku. Cirkus Kolorado

zanima me ko ce (sve) tu biti kriv ako se desi neka nesreca
1. vozilo
2. pesak
3. vlasnik objekta
4. korisnik objekta
5. nadelzna institucija koja je dozvolila objekat
6. nadlezna institucija koja je dozvolila projekat (ulice)
7. nadlezna insititucija koja nije regaovala (na objekat i na ulicu)
8. svi mi koji im koji smo nemo posmatrali kako se ovo desava i nismo im se naj@#$li svega zivog i mrtvog na vreme

Evo, prosvetlite mene koji nije studirao ni školovao se u saobraćajnoj struci.

Zašto pravac koji se najmanje koristi ima svoju traku, a dva opterećenija pravca dele jednu traku.

Naravno da su u produžetku dve trake.

Šta će sada da rade? Da grebu asfalt umesto da su napravili privremenu signalizaciju.

U stvari, mogli su odmah da označe pravilno jer je produžetak ulice ionako bio blokiran.

strelice bzdj.jpg

Zašto pravac koji se najmanje koristi ima svoju traku, a dva opterećenija pravca dele jednu traku.

Šta će sada da rade? Da grebu asfalt umesto da su napravili privremenu signalizaciju.

U stvari, mogli su odmah da označe pravilno jer je produžetak ulice ionako bio blokiran.

Pogledajte prilog 234232
Боже сачувај...

Pogledajte prilog 234232
Užasno. Da neće možda da docrtaju samo strelicu za pravo pa da bude pravo i levo? To bi izgledalo tako traljavo, obzirom na trenutnu strelicu za levo…

Vrh