Šta je novo?

Bulevar Zorana Đinđića - produžetak ulice

da li se zna kada planiraju da zavrse ovaj deo i da puste i sta su sledeci koraci? Da li skrecu desno i prosiruju i taj deo i da li planiraju ovaj deo levo u Tosinom bunaru pored studenjaka da preasfaltiraju jer je ocajan?

Мислим да нису ни свесни да се у делу Тошиног бунара од Жоржа Матеа до Париске комуне испод хабајућег слоја асфалта и даље налази калдрма и да у смеру ка Студењаку не постоји кишна канализација.

Posečeno je ovo veliko raskošno drvo na ostrvcetu kod Carine iz nekog razloga, iako nije bilo afektovano proširenjem.....

IMG_4563.jpeg
IMG_4564.jpeg

Zašto je posečeno? Nije delovalo bolesno. Za razliku od njih retarda.
Oni će verovatno reči staro je, bolesno, kao i za svako koje su posekli. A mi koji živimo tu vidimo da nije. Na tom drvetu je prošle godine tokom oluje otpala jedna veća grana, nakon čega je sanirano. A zašto su posekli do kraja ne znam, verovatno neki super školovani primarius doktor stručnjak koji radi za njih zna.

Poslednja izmena:
Доктор Шапић дехуманизује Нови Београд на штету зеленила. Страдају како зељасте тако и дрвенасте биљке, а последично страдају и птице губитком станишта.

Mogu da kažu da je posečeno zarad bolje preglednosti u saobraćaju.

Meni generalno smetaju te situacije u kojima poseku i zdrava drveća pored bolesnih a podvedu to sve pod bolesno, jer im tako odgovara za neke njihove radove. Lakše nego vaditi sadišu iz garaže. Takoðe me nervira i situacija gde je deo stabla ili jedna veća grana ili suva ili se odlomila pa visi usled neke vremenske nepogode, a oni celo stablo poseku. A tu je i ono čuveno topiarno orezivanje koje se u većini slučajeva završi totalnom sečom par meseci kasnije.​

Vrh