Kuva se tu nešto i u nastavku okretnice. Verovatno saobraćajnica ide do TC Zmaj. Jesenas je posečena šuma na 14455/2 KO Zemun
Već je skuvano
Kuva se tu nešto i u nastavku okretnice. Verovatno saobraćajnica ide do TC Zmaj. Jesenas je posečena šuma na 14455/2 KO Zemun
Da li će ostati kaldrma u tom delu studentske il iće i to da prepravljaju da spoje sa Dr. Žorža Matea?Улица Др. Жоржа Матеа ће се целом дужином до окретнице 76-це и 77-це, тј. до Јозе Шћурле проширити на 2+2.
Jel to oni polušavaju da rasterete motoput u tom delu tako što će da naprave paralelenu 2+2 saobraćajnicu do skretanja za Altinu (Pupinov most)?Već je skuvano
Pogledajte prilog 229518
Jel to oni polušavaju da rasterete motoput u tom delu tako što će da naprave paralelenu 2+2 saobraćajnicu do skretanja za Altinu (Pupinov most)?
Ili je samo neko manje budženje bez neke poente (osim mržnje prema drveću)?
Калдрма неће остати.Da li će ostati kaldrma u tom delu studentske il iće i to da prepravljaju da spoje sa Dr. Žorža Matea?
Калдрма неће остати.
@вОткмен, ниси разумео, улица Др. Жотжа Мате се простире од раскрснице са Тошиним бунаром па све до окретнице 76-це и 77-це, односно до спајања са Јоже Шћурле улицом. То што на оном ј....гуглу за ту улицу још стоји/пише Студентска, нећу да коментаришем, то је до оних из регионалног гугл центра који се налази у Загребу.
Иначе у склопу реконструкције ове улице радиће се и кружни токови (близанци) са раскрсницом Марије Бурсаћ и оним излазом са мото-пута.
Hvala na pojašnjenju. U pravu si, inicijalno zaista nisam razumeo.Калдрма неће остати.
@вОткмен, ниси разумео, улица Др. Жотжа Мате се простире од раскрснице са Тошиним бунаром па све до окретнице 76-це и 77-це, односно до спајања са Јоже Шћурле улицом. То што на оном ј....гуглу за ту улицу још стоји/пише Студентска, нећу да коментаришем, то је до оних из регионалног гугл центра који се налази у Загребу.
Иначе у склопу реконструкције ове улице радиће се и кружни токови (близанци) са раскрсницом Марије Бурсаћ и оним излазом са мото-пута.
Калдрма неће остати.
Znaju da postave kocke, ali naopako.Toliko decenija je ta kaldrma opstala zbog neke tradicije, tj. sećanja na stari put.
I sad će, samo zato što ništa osim asfalta ne znaju da postavljaju (a ni asfalt ne umeju, što pokazuje bare i kolotrazi posle jedne sezone), i taj deo treadicije da nam uzmu.
Поправио сам ти ово, захвали ми лајком.Ne znaju da postave kocke, ni naopako.
Ne slažem se sa popravkom. Mislio sam da samo naopako znaju da postave kocke, a kako treba ne.Поправио сам ти ово, захвали ми лајком.![]()