Šta je novo?

Bulevar Zorana Đinđića - produžetak ulice

Meni je hit sto ovi parkirani automobili 10% vire ka pesackoj stazi, ako se zapricas sa nekim ode koleno 😂
IMG_2493.jpeg

Тај паркинг је највећи промашај убедљиво, поготово што се одмах поред пословне зграде налази паркинг који жврљи празан и где би свакако исти ти аутомобили могли да се паркирају. Јесте да се наплаћује, али ионако ће у наредних годину-две дана цео НБГ бити зониран.

Meni vise nista nije jasno sta vise rade, i sta se pravi. Danas sam video da su srusili ivicnjake koje su vec postavljali na parkingu koji se radi (kod semafora na strani Bloka 3), i nesto opet raskopavaju.

Sto se tice nise, moguce da je za kontejnere ali nikad toliku nisu za kontejnere nisam video a da je uredjena identicno kao svaka GSP stanica.

Elem, danas su krenuli polako sa totalnim skidanjem starog asfalta.
IMG_2704.jpeg

Поред нише полажу и неке каблове као за ону таблу за ред вожње, тако да ми не делује као ниша за контејнере. Али видећемо отом, потом.

Evo njihove niše još jednom.

Pogledajte prilog 223478

Ja zaista nikada nisam video ovakvu nišu za kontejnere
Могуће да је ниша (нажалост) за контејнере. Из угла твог сликања бих рекао да јесте ипак за контејнере због дужине исте. Слична дужина (а није ниша) је код моје зграде где је смештено пет џамбо контејнера, одокативне дужине 15 метара.

џамбо контејнери.JPG

Од сутра па до 27.12. се обуставља саобраћај у делу ове улице од Студентске до Народних хероја.

Обустава саобраћаја у Булевару Зорана Ђинђића
19/12/2024
Одељење за привремени режим саобраћаја

Током радова на постављању саобраћајне сигнализације, које изводи ЈКП „Београд пут“, биће обустављен саобраћај и заузет коловоз у Булевару Зорана Ђинђића, од ул. Студентске до ул. Народних хероја – пун профил, на територији општине Нови Београд, у временском периоду од 20.12.2024. до 27.12.2024. године.

Заузећа: Радови под саобраћајем

Режим саобраћаја​
Радови под саобраћајем​
Наслов​
Постављање саобраћајне сигнализације и опреме​
Улица​
Булевар Зорана Ђинђића​
Од кућног броја​
До кућног броја​
Почетак радова​
19/12/2024​
Завршетак радова​
31/12/2024​
Извођач​
ЈКП „Београд пут“, из Београда, ул. Драгослава Срејовића бр. 8а​
Опис​
Изменити режим саобраћаја, заузети део коловоза, десну коловозну траку у Булевару Зорана Ђинђића од ул. Студентске до ул. Народних хероја, смер ка ул. Народних хероја, на територији општине Нови Београд, у Београду, ради извођења радова на постављању саобраћајне сигнализације и модернизацији саобраћајне опреме у 2024. години, на територији града Београда​
Линк​
Документ​
344.18 - 775/2024​
Zumiraj na

https://szsgis.beograd.gov.rs/porta...5593644.0319,2271878.5478,5594156.9961,102100

https://www.beograd.rs/cir/beoinfo/...ija-tokom-radova-u-bulevaru-zorana-djindjica/

Тротоар на скретању из Омладинских бригада у Булевар Зорана Ђинђића код блока 1 је још увек незакрпљен. Пријавићу надлежнима, а позивам и остале форумаше да ураде исто:
IMG_20241220_011653.jpg

I kod Narodnih heroja je tako.

Danas su zatvoili ulicu i krenuli sa asfaltiranjem, pa kapiram da će asfaltirati sve što fali i po trotoarima.

Vrh