Šta je novo?

Bulevar Zorana Đinđića - produžetak ulice

Zrno

Novice
Učlanjen(a)
09.01.2022.
Poruke
10
Pohvaljen
72
Od danas parking ispred zgrade banke Inteze više nije dostupan za parkiranje. Izgleda da su krenule pripreme za produžetak BZÐ.
20230403_133807.jpg
 
Ja i dalje ne vidim poentu ovog patrljka, kada će se opet uključivati na kraju na Stari savski most, a ne most u produžetku (onaj koji je bio planiran, a od koga se odustalo zbog BNV).
 
Ipak nije bio planiran most u osi ovog bulevara, još negde od 1976. To je česta zabluda - prilaz novom metro-mostu je bio planiran pravo iz Bulevara Lenjina (M. Pupina).

Ni ovog patrljka nije bilo 40-ak godina u planovima, pa ni u GUP-u iz 2003.
 
nadajmo se da ce srusiti sve objekte bez obzira da li smetaju saobracajnici....plasim se da ce ostaviti deo limenog krsa tik uz Staro Sajmiste!
i opet izgradja saobracajnica ima pozitivan efekat na redukciju broja sklepotina u Beogradu, kao i slucaj Surcin-NBG i Obilaznice
 
Оне склепане перионице, салоне, вулканизере, факултете, школе језика све треба под мач. И оне контише ЈКП зеленила исто.
 
Bilo bi dobro da se prvo informišeš pre davanja ocena "tarzani koji su se nelegalno nastanili".
Vecina ljudi je tu legalno, vlasnici svojih objekata, mnogi od pre II sv. rata (porodice, naravno, ne licno vlasnici).
Pa pisem bas zato sto sam informisan, nisam napisao za SVE. Nego je l isto i za Adu Safari i Ledine? I jos mnogo lokacija
 
Машина габарита попут сваког утоваривача, точкаш. Мада знало је Зеленило да са класичним багерима откопа око корена стабла па утовари у кипере са дизалицом, то сам гледао уживо испред НБС док се радила Славија.
 
Rađeno je tako i kada je građena garaža ispred skupštine grada. Ali to je bilo nekada i samo na par lokacija. Sada kada to treba da se radi na maltene svakoj drugoj lokaciji, e to je već problem.​
 
Kao što napisah i ranije, u nekim drugim temama, lakše je poseći nego izvesti "tešku" mašineriju i presaditi ono što se može presaditi, što se jasno vidi na osnovu fotografija.​
Ako je sadiša još uvek dostupan, a ne zaturen u nekoj garaži, ovo je posao od nekoliko dana presađivanja. Da ima želje našli bi i način i vreme.
 
Vrh