Šta je novo?

Bulevar Zorana Đinđića - produžetak ulice

Да, данас су почели радови на проширењу постојећег дела Булевара Зорана Ђинђића, као и проширење Улице Мије Ковачевића и изградња два кружна тока у Партизанске авијације:
Screenshot_20230902_142105_com.android.chrome_edit_645942347966019.jpg

Milutina Milankovića bar 5+5. Oću i ja svoj Brodvej, ne samo Gangula.

Kakav ludak. Najveći do sada. Efekat svega ovoga jednako - nula.

Dva kružna toka u Partizanske avijacije, dobro projektovanoj ulici koja odlično funkcioniše. To zato što u drugim ulicama, gde su problem raskrsnice a ne profil - on ostavlja raskranice a širi profil; pa ko što veli, daj bar negde da skenyam i raskrsnice.

Svaka čast, to ne može svako.

Sve što je u BZĐ trebalo da se uradi je da se u zoni raskrsnica sa Španskih boraca i Antifašističke borbe napravi posebna traka za desno skretanje, kao što već postoje za levo, obzirom da tu bar 30% vozila skreće ka Autoputu. A mesta za to ima i ne uzima se mnogo od zelenog pojasa/parkinga.

Ali ne, napraviće novu traku celom dužinom koja će na rasrksnici da vodi levo?!?!?! Čovek je id***. Za koga sam ja glasao na lokalnim opštinskim izborima, izvinite što sam bio glup...

У пост-гангулином Београду ни физички неће моћи да се борави због неподношљивих температура лети и неподношљивог ваздуха зими изазваних његовим аутомобилским антиурбанизмом.

ПС: Убудуће ћу вас редовно подсећати на чињеницу да је Гангула у политичком смислу продукт београдске грађанске елите која је својевремено, револтирана коалицијом Двери-Доста је било, на локалним изборима масовно дала гласове том , одвећ СНС спавачу који је тако, захваљујући политичкој неписмености бг паметњаковића лансиран у прве редове вучићевих скакаваца.

Он је савршен доказ како имамо власт коју апсолутно заслужујемо. И дивна је иронија што су нас антисрпско становиште "најписменијих" суграђана и њихова политичка неписменост неке од кључних сила које су довеле до пропасти јавног саобраћаја, убрзаног социјалног раслојавана и повратак на нехумани аутомобилски урбанизам 50их година прошлог века.

Гангула је на папиру савршен момак - бивши спортиса са успехом, хуманитарац, политичар изникао из партије грађанске оријентације. У пракси видимо како дивља у фотељи.

Гангула је на папиру савршен момак - бивши спортиса са успехом, хуманитарац, политичар изникао из партије грађанске оријентације. У пракси видимо како дивља у фотељи.
Па сад, он је заправо националиста (близак сарадник му је Ратко Дмитровић - то је чиста десница), антигеј, антикомуниста, хуманитарац и бивши спортски ас.

Tip je sirovi populista, primitivan u senzibilitetu i bahat u primitivizmu. Sa idejama zakocenim negde u sredini 19.v.

Dakle, po svemu punokrvni pripadnik srBske desnice. To što je bio oportunista veći od onog što ustvari oseća, pa se tako politički plasirao u situaciju da metastazira, greška je onih: a) koji su ga jureći rejting izmislili i b) onih koji sirovinu nisu prepoznali, pa su bilo kada, u bilo kom kontekstu, za njega glasali.

PS: sve će to ova sredina ponoviti, to nam je što nam je.

Па сад, он је заправо националиста (близак сарадник му је Ратко Дмитровић - то је чиста десница), антигеј, антикомуниста, хуманитарац и бивши спортски ас.
Значи ДС је гајила националисте, а СНС довела лезбејку за премијера. Да је Ђилас остао на власти, верујем да би му Шапић био десна рука.

Значи ДС је гајила националисте, а СНС довела лезбејку за премијера. Да је Ђилас остао на власти, верујем да би му Шапић био десна рука.
mislis desna sapica...."can i give you a hand" :)))))

Обнова улица: Бул. Зорана Ђинђића

Од почетка сам мислио, с обзиром да неће бити моста у продужетку овог булевара, да је овде могао да буде само један смер с три траке, с тим да паралелна улица (у којој је колски улаз у х. "Хајат") постане једносмерна у супротном смеру.
Било би једноставније.

Vrh