Šta je novo?

Bulevar patrijarha Pavla

доћи ће до обуставе саобраћаја у периоду од 22. 10. 2025. до 7. 5. 2026. године, по фазама:
  • Фаза 3: Булевар Патријарха Павла, у периоду од 13. 11. 2025. до 7. 5. 2026. године.

Ladno planiraju da zatvore BPP na 6 meseci (i to ako se budu držali roka)

Ladno planiraju da zatvore BPP na 6 meseci (i to ako se budu držali roka)
По мапи би се рекло да је више несрећно срочено. Затвара се део Пионирске, тромеђа Пионирске, БПП и Топчидерске, и Топчидерска. Ту иде будући кружни ток. Надреално би било да не омогуће пролаз ка Конаку.
1761199364536.png

Pa da ne živimo u Top listi nadrealista Monti Pajtonovaca...​

По мапи би се рекло да је више несрећно срочено. Затвара се део Пионирске, тромеђа Пионирске, БПП и Топчидерске, и Топчидерска. Ту иде будући кружни ток. Надреално би било да не омогуће пролаз ка Конаку.
Pogledajte prilog 256013
Nadam se da si u pravu...najiskrenije

Jutros haos ka mostiću...svi išli okolo, sa druge strane pruge, pa pored kapije Kovnice...i onda u gužvu kod mostića

Каква је ситуација ове недеље кроз Топчидерски парк? Је л' стварно затворен правац ка Драјзеровој и Раковици, изузев наравно мостића???

“Kada je reč o jednom od, po probijanju rokova i "padanju" tendera, najneslavnijem projektu rekonstrukciji Bulevara patrijarha Pavla, koja u fazama i sa prekidima traje više od šest godina, Šapić je rekao da se očekuje da završetak faze radova koja je nedavno krenula, reši problem neuralgične saobraćajne tačke oko Miloševog konaka jer pokriva dve-tri beogradske opštine, a to je nadovezano na projekat rekonstrukcije Drajzerove ulice koja sada im tri trake.

– Proširuje se Bulevar vojvode Mišića, za koji očekujem da će biti gotov do Nove godine. Takođe, po principu tri trake uradićemo i Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića, a ideja je da od Ulice doktora Ivkovića napravimo magistralu koja će izaći na Most na Adi – rekao je prvi čovek srpske prestonice i dodao da će biti promena nekih saobraćajnih znakova i ulica u centru grada, što će doprineti da saobraćaj bude bezbedniji i protočniji.”

Nije mi jasno kako misle da uglave Bulevar patrijarha Pavla na Most na Adi... hoće to da ide dole, ispod postojeće silazne rampe, na kružni tok?
Ne vidim kako drugačije osim da se cela rampa ka semaforu u parku sruši pa usmeri ka bulevaru...

Nije mi jasno kako misle da uglave Bulevar patrijarha Pavla na Most na Adi... hoće to da ide dole, ispod postojeće silazne rampe, na kružni tok?
Ne vidim kako drugačije osim da se cela rampa ka semaforu u parku sruši pa usmeri ka bulevaru...
Ima ovaj detalj

Topciderska ulica brzo propada, pocele rupe da se otvaraju i rubovi otpadaju/udubljenja se prave.
Samo da upozorim na tim rubovima koji otpadaju sam svojevremeno jednu gumu pocepao. Zvao saobraćajnu, izvukao sam štetu međutim radije bih izbegao tu igranku. Zato savet - usporite, ulica je u katastrofalnom stanju. Zar nije moguće prijaviti te rupe pa makar neka zapune lopatama asfalta?

Vrh