доћи ће до обуставе саобраћаја у периоду од 22. 10. 2025. до 7. 5. 2026. године, по фазама:
- Фаза 3: Булевар Патријарха Павла, у периоду од 13. 11. 2025. до 7. 5. 2026. године.
По мапи би се рекло да је више несрећно срочено. Затвара се део Пионирске, тромеђа Пионирске, БПП и Топчидерске, и Топчидерска. Ту иде будући кружни ток. Надреално би било да не омогуће пролаз ка Конаку.Ladno planiraju da zatvore BPP na 6 meseci (i to ako se budu držali roka)
Nadam se da si u pravu...najiskrenijeПо мапи би се рекло да је више несрећно срочено. Затвара се део Пионирске, тромеђа Пионирске, БПП и Топчидерске, и Топчидерска. Ту иде будући кружни ток. Надреално би било да не омогуће пролаз ка Конаку.
Pogledajte prilog 256013
ja cenim da ce svi koji idu gore ka kosutnjaku iskljucivati na petlji hipodrom i ici pored ex-mihajlovca gore ka filmskom gradu (sto mozda dovede i do manjeg broja vozila u samom grotlu guzve oko parka)Ihaaa, al će ovde biti veselo u narednom periodu…
www.ekapija.com
Ima ovaj detaljNije mi jasno kako misle da uglave Bulevar patrijarha Pavla na Most na Adi... hoće to da ide dole, ispod postojeće silazne rampe, na kružni tok?
Ne vidim kako drugačije osim da se cela rampa ka semaforu u parku sruši pa usmeri ka bulevaru...
Hvala, sad je jasno!Ima ovaj detalj
Samo da upozorim na tim rubovima koji otpadaju sam svojevremeno jednu gumu pocepao. Zvao saobraćajnu, izvukao sam štetu međutim radije bih izbegao tu igranku. Zato savet - usporite, ulica je u katastrofalnom stanju. Zar nije moguće prijaviti te rupe pa makar neka zapune lopatama asfalta?Topciderska ulica brzo propada, pocele rupe da se otvaraju i rubovi otpadaju/udubljenja se prave.