Срлес
Higher intermediate
Odlično, hvala mnogo na odgovoru.
Zar nije zvanicni rok godinu dana?Godinu i po za 1200 m eksproprisanog i uglavnom dobro utabanog zemljišta.
Radnici su pošteni, odmah su zaračunali i probijanje roka.Pa biće probijen, znamo već sad.
Mislim da je ovo fekalna, sa užim narandžastim cevima, kišna mislim da su ona crna rebrasta veća koja se vide na slici, ali neka me neko ispravi.Kišne i drenažne šahte se ostavljaju bez betoniranog dna samo se pospe šljunkom kako bi voda mogla da otiče u tlo.
Ako neko ima precizniji odgovor i smatra da ovo nije tačno slobodno neka se uključi.
Ja sam ovo onako amaterski prokomentarisao.
Pa to, plus onda feklana kanalizacija ide u tlo, podzemnim vodama se širi i zagađuje eventualne izvore voda, kao što je hajdučka česma upropašćena.Апсолутно није. Кад су на коловозу да шахте не би пропадале прво мора бетонска плоча на дно па тек преко ње цеви.
Ко на шахтама које су на коловозу стави прво цеви па бетонира узети му лиценцу.
Ван коловоза може да се налије бетон на дно цеви иначе ће да тону.
Машинокоп који ради овде кишну и фекалну уништио је на Кумодражу све улице тако да су улице постале дубоко орање, па ме не чуди ако су овако и на Кумодражу радили зашто се то десило а очигледно ће и овде бити.Апсолутно није. Кад су на коловозу да шахте не би пропадале прво мора бетонска плоча на дно па тек преко ње цеви.
Ко на шахтама које су на коловозу стави прво цеви па бетонира узети му лиценцу.
Ван коловоза може да се налије бетон на дно цеви иначе ће да тону.
Druže, ima radova u Bulevaru Vojvode Mišića koji vrlo očigledno prave haos u tom delu. Pogledaj temu o Drajzerovoj:Da li ovi radovi uticu na prolaznost vouila ka Drajzerovoj? Jer se vec par dana radnih stvara ogromna kolona sce do mosta na adi i iskljucenja za adu.. plus u svim pravcuma ka drajzerovoj. To ranije nije bio slucaj..