locohatman
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 16.07.2020.
- Pohvaljen
- 2.261
Ja kao bivsi rakovcanin smatram da je i ovo sto sad ima MNOGO! svakome po zasluzi, rakovica je dobila i vise nego sto je trazila, jednostavno njih ovo ne interesuje!
Slažem se. Samo za to ćemo se načekati.Dok ne završe bulevar kako je i planirano sve do okretnice trojke u Kneževcu, ovaj projekat se ne može zvati završenim. Kakva Alanfordovska misao jel da?
Sva ta parčanja, mogu donekle da poboljšaju situaciju, ali bez najmanje 2 tramvajske veze iz/ka Rakovici i bulevara celom dužinom ono onde će i dalje da bude slepo crevo.
Takav potencijal koji može relativno lako da se dostigne, a koji je neiskorišćen.
ovaj projekat je najvece malcenje mrtvog konja! po kilometru, srazmerno vece i od sad zavrsene obilazniceU kom delu grada je neko vise zainteresovan za infrastrukturu? Nigde.
ne znam da li da se smejem ili da placem zbog ovogaJedina dobra strana ovog razvlačenja je (možda) što će bar završiti (nadam se) Drajzerovu i mostić kod stare daščare pre nego što počnu BPP. Pa će biti bar nekakvih alternativa za preusmeravanje saobraćaja kad radovi budu počeli da utiču na trenutnu glavnu trasu.
Ne ne, razumem i slažem se apsolutno. Pokušao sam samo da budem pozitivan na jedan momenat (pokušao…vrv neuspešno) u celom ovom očiglednom fijasku koji su napravili od celog projekta.ne znam da li da se smejem ili da placem zbog ovoga
@v0tk@men nista tebi ne zameram, samo konstatujem apsurdnost
ako vas ne mrzi, vratite se na prvih 5-6 stranica ove teme, prelistajte malo, pogledajte datume i price i pogledajte sad u kalendar i sta mi danas pisemo