Šta je novo?

Bulevar patrijarha Pavla

Dok ne završe bulevar kako je i planirano sve do okretnice trojke u Kneževcu, ovaj projekat se ne može zvati završenim. Kakva Alanfordovska misao jel da?

Sva ta parčanja, mogu donekle da poboljšaju situaciju, ali bez najmanje 2 tramvajske veze iz/ka Rakovici i bulevara celom dužinom ono onde će i dalje da bude slepo crevo.

Takav potencijal koji može relativno lako da se dostigne, a koji je neiskorišćen.
Slažem se. Samo za to ćemo se načekati.

A ovaj deo do Pere Velimirovića, se i radi (ako možemo to tako nazvati) jer je deo SMT-a koji odatle ide Borskom (Bahtijara Vagabzade zapravo) ka Trošarini i dalje ka petlji Lasta. U neku ruku značiće bar taj deo jer će se razdvojiti saobraćaj koji ide ka Rakovici i onaj koji ide ka Banjici…ima dovoljno mesta na raskrsnici BPP i Pere Velimirovića da svi čekaju ono što ima treba pa da se na dalje gužvaju u po jednu traku (ovako svi oni već ulaze u jednu traku čim siđu s mosta na Adi).

Dalje ka Kneževcu će se razvući samo tako (nadam se da grešim)

Jedina dobra strana ovog razvlačenja je (možda) što će bar završiti (nadam se) Drajzerovu i mostić kod stare daščare pre nego što počnu BPP. Pa će biti bar nekakvih alternativa za preusmeravanje saobraćaja kad radovi budu počeli da utiču na trenutnu glavnu trasu.

Jedina dobra strana ovog razvlačenja je (možda) što će bar završiti (nadam se) Drajzerovu i mostić kod stare daščare pre nego što počnu BPP. Pa će biti bar nekakvih alternativa za preusmeravanje saobraćaja kad radovi budu počeli da utiču na trenutnu glavnu trasu.
ne znam da li da se smejem ili da placem zbog ovoga
@v0tk@men nista tebi ne zameram, samo konstatujem apsurdnost
ako vas ne mrzi, vratite se na prvih 5-6 stranica ove teme, prelistajte malo, pogledajte datume i price i pogledajte sad u kalendar i sta mi danas pisemo

ne znam da li da se smejem ili da placem zbog ovoga
@v0tk@men nista tebi ne zameram, samo konstatujem apsurdnost
ako vas ne mrzi, vratite se na prvih 5-6 stranica ove teme, prelistajte malo, pogledajte datume i price i pogledajte sad u kalendar i sta mi danas pisemo
Ne ne, razumem i slažem se apsolutno. Pokušao sam samo da budem pozitivan na jedan momenat (pokušao…vrv neuspešno) u celom ovom očiglednom fijasku koji su napravili od celog projekta.

Možda je u stvari je ovo razvlačenje namerno kako bismo sačekali leteće automobile. Ili teleportaciju?

Vrh