Šta je novo?

Bulevar patrijarha Pavla

Projekat je jednostrano prekinut od strane Ras inženjeringa pre više ne znam ni sam koliko godina, da bi sada ponovo bio zaključen sa Ras inženjeringom. Pa divota, bravo.

ПУТАРИ ПОНОВО У БУЛЕВАРУ ПАТРИЈАРХА ПАВЛА: Изабран извођач за наставак радова

Бранка Борисављевић, 08. 02. 2025. у 06:15

ПОСЛЕ три неуспешна тендера коначно је изабран извођач за наставак радова на реконструкцији Булевара патријарха Павла, у делу од Моста на Ади до Кошутњака. Посао, чија процењена вредност без ПДВ је била 2,4 милијарде динара добио је конзорцијум у коме је седам фирми.​

Путари поново проширују пут Патријарха Павла. После пет пропуштених прилика, показују посвећеност привршетку посла. Пара, притом, предвиђено превише, па Пићша прижељкује преиначење претходникове (притворени па пуштени плачљиви пропали полицајац, Психин пријатељ, ... ) политике, пропалих поступака.

Па... пратићемо.

Колко дуго се овај булевар прави неко из Раковице је могао из ината да упише грашевински/саобраћајни, да га заврши, а и мастер, па да се запосли и да сада ради на овом пројекту.

Da ne lajem ja, izvucite sami svoje zaključke.

Poslednji pasus se odnosu na BPP:

“Za izvođenje radova na Bulevaru patrijarha Pavla, od Mosta na Adi do Košutnjaka, sutra ističe rok za poslednje žalbe u vezi sa tim tenderom, onda sledi mesec dana za uvođenje izvođača u posao, i onda radovi godinu dana. Ali, u vezi sa ovim neslavnim projektom, gradonačelnik se pošteno ogradio, izjavivši da se boji da će da izmaleriše ako išta bude unapred rekao, pre nego što prođu sve procedure. Pa makar taj rok bio i sutra.”

Mada ni tunel Senjak-Autokomanda nije daleko od ove teme…

Da ne lajem ja, izvucite sami svoje zaključke.

Poslednji pasus se odnosu na BPP:

“Za izvođenje radova na Bulevaru patrijarha Pavla, od Mosta na Adi do Košutnjaka, sutra ističe rok za poslednje žalbe u vezi sa tim tenderom, onda sledi mesec dana za uvođenje izvođača u posao, i onda radovi godinu dana. Ali, u vezi sa ovim neslavnim projektom, gradonačelnik se pošteno ogradio, izjavivši da se boji da će da izmaleriše ako išta bude unapred rekao, pre nego što prođu sve procedure. Pa makar taj rok bio i sutra.”

Mada ni tunel Senjak-Autokomanda nije daleko od ove teme…
Zanimljivo za stajalište Jug su tek sada dobili objašnjenje od ljudi ,,koji se time bave''... Baš me zanima da li su ih odmah pitali...

Ne lezi vraže....

1739547036068.png

Ovo praktično znači odlaganje dok Komisija ne odbacu/usvoji zahtev....Ako u tom periodu istekne važnost Ponude...javna nabavka se Ponavlja...šo znači ništa u ovoj godini...
Počinjem da sumnjam da se ovo radi namerno...

Тек почињеш да мислиш?! Наравно да је намерно. Паре одоше на Потемкинова села (читај Експо 2027) Шапић каже”ако све буде у реду , крећемо ове године”. И тако сваке године. Крећете мало морген, али лепо звучи на телевизији и глупави народ верује. Више ти и не треба.

Da se onda ne nadam da će trojka da proradi u narednih 10tak godina...

Jel mogu studenti da odnesu onaj bager na neku lepsu lokaciju? Briga me za bulevar, lepo je tu u koloni ionako, fin krajolik. Nego, bager...

Vrh