Šta je novo?

Bulevar patrijarha Pavla

Zna li neko kako napreduje mucena cuprija kod Dascare? Hoce li je otvoriti u doglednom periodu? Je l bese rok za zavrsetak februar?

Због неодложно хитних радова на изградљи кружних токова на више места у граду, и због пројекта ЕХПО, ћуприја преко Топчидерке постаје пројекат трећег припритета.

Због неодложно хитних радова на изградљи кружних токова на више места у граду, и због пројекта ЕХПО, ћуприја преко Топчидерке постаје пројекат трећег припритета.
Ako se to ikakvim prioritetom može nazvati....

Zna li neko kako napreduje mucena cuprija kod Dascare? Hoce li je otvoriti u doglednom periodu? Je l bese rok za zavrsetak februar?

Video pre skoro nedelju dana.

S obzirom na broj radnika i tempo kojim se idvijaju radovi, ne skoro, ali ima nekog pomaka.

Pogledao sam na sajtu "Заузећа улица радовима и манифестацијама Секретаријат за саобраћај Града Београда".
Stoji rok za završetka radova da je "kao" 7.2. Generalno na ovom sajtu, kada je u pitanju bila Savska ulica, Bulevar Zorana Đinđića, Tošin Bunar i slično, rokovi su bili okej, Bul. Zorana je malko probijen rok od par dana, zbog onog snega i to, ali su bili ubrzali radove i završili to odma par dana posle Nove godine i pustili u rad.

Za Drajzerovu pored stoji da je rok, bar ovih trenutnih radova 17.1. Eto možda da to bude neko poređenje, koliko se poštuju ti rokovi, bar u ovom delu grada.

Al opet kao što je @Дошљак napisao, ovo uopšte ne da nije prioritet, nego stvarno nemam ideju više.... Tako da nam preostaje samo da čekamo i nadamo se da što ranije biti završeno. I da ovo što su pričali u rebalansu budžeta da je listi prioriteta koji bi trebalo da se završe, zaista jeste tako, a ne opet neka prazna priča. Opet tom Bulevaru da se završi opet ko zna koje vreme će trebati 2+ godine itd...

1736767253291.png

Poslednja izmena:
Opa nalivena ploca mosta ide sad hidroizolacija pa onda ivicnjaci ograde

Meni nešto ploča i armatura tanki u odnosu na onu čeličnu konstrukciju koja je bila pre, ali nisam građevinske struke...

Meni isto tako deluje. Bio sam u subotu i danas pored njega (u subotu su čak i nešto radili na njemu) ali to je dosta tanko

Da li neko ima informaciju dokle su stigli sa odabirom izvođača? Ako se dobro sećam, raspisali su neki konkurs bili?

Rok je 360 dana, i pored ovog konzorcijuma nudio je još jedan konzorcijum okupljen oko Strabag-a. E sad taj drugi konzorcijum je odbijen jer im je ponuda veća od procenjene vrednosti JN. Sad samo treba sačekati 10 dana da neko ne uloži žalbu....

Vrh