Kojom logikom je propisna vožnja na adekvatnoj saobraćajnici brzinom od 10km/h ispod ograničenja opasnija od divljanja po gradskim ulicama?voze autoputem 120 u levoj traci
Ok, u tom slučaju neka bude samo u bulevarima na kojima ne saobraćaju tramvaji.Заборављаш трамвајска стајалишта на средини. Није проблем постојање трамваја већ што су баштице на средини са ивичњацима а стајалишта са оградама.
Leva traka je preticajna, a ja mislim na ljude koji levom trakom voze konstantno, što pokazuje da su ili jako neiskusni vozači (bez obzira na broj godina posedovanja vozačke dozvole) ili su veoma dekoncentrisani, a obe te stvari su mnogo opasnije za druge učesnike u saobraćaju od iskusnog vozača automobila sa 400-500 ks koji s vremena na vreme upali launch control između semafora ili neku deonicu provoza sa malo težom nogom na gasu, bez da je ugrozio nekog drugog učesnika u saobraćaju.Kojom logikom je propisna vožnja na adekvatnoj saobraćajnici brzinom od 10km/h ispod ograničenja opasnija od divljanja po gradskim ulicama?
Može, i nekoliko puta sam bio na track days koje organizuje Bud3. Dobra je priča, ali u poslednje 2 godine velika gužva bude na tim javnim track days i to mi se ne sviđa, nije mi tada uživanje da vozim.Мислим да и у НАВАКу може безбедно да се јурца.
Izgleda da si u brzini citao moj post pa nisi obratio paznju da sam spomenuo da u momentu kada ima dosta pesaka i saobracaja brzina je ogranicena na 50 kmh, dok u vreme kada NEMA pesaka i kada je saobracaj veoma redak ogranicenje se povecava radi ubrzavanja protoka saobracaja. Drugim recima voziti 80-100 na sat u Omladinskih brigada u npr. 2 ujutru je apsolutno bezbedno jer nema saobracaja niti pesaka. Ali naravno da voznja od 100 na sat u istoj ulici u 8 uvece nije bezbedna.
Mislim da je sada nedvosmisleno jasno sta sam mislio.
Što se tiče vožnje pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci ja sam za NULTU toleranciju. Sve ovo gore što sam napisao odnosi se isključivo na trezne i strejt vozače. A ove druge bih isključivao iz saobraćaja i direktno u zatvor najmanje 30 dana po kratkom postupku. Bukvalno sam za nultu toleranciju.
Tipičan primer osobe koja nije u stanju da prihvati kritiku, nego se zduri i ponaša se kao neko razmaženo derište.Ok, ako toliko smetam ovde onda neću ni pisati...
Ok, kao što rekoh povlačim se. Bolje da ne pišem više ništa... ne želim da uznemiravam druge članove...