Šta je novo?

Bulevar patrijarha Pavla

Koji je osnov za takvu tvrdnju? On je poslednja osoba za koju bi se pomislilo da prati Beobuild.

Миличко се за све питао и у Младеновцу, одмах да вам дам инфо из прве руке јер сам до маја прошле године живео тамо, онда смо се ја и жена преселили на Петлово Брдо пошто је она одавде, ја сам дођош хех 😂 Али, без обзира на све, претходних година сам овде био чист гост, сада овде живим и радим а нигде ми није било тако лепо него на Петловом брду пуном зеленила и чистог ваздуха. Највише волим кад прођем поред Топчидерског парка поред свог оног дрвећа и зеленила али бих још више волео да се ова уклета деоница једног дана заврши да бих могао да брже стигнем кући где ме чекају супруга и син а не да кроз Топчидер идем 30 минута а кад прођем ту голготу, остане ми још 10 минута до Певца. Поздрав свим Раковчанима. 🍻

Koji je osnov za takvu tvrdnju? On je poslednja osoba za koju bi se pomislilo da prati Beobuild.
За разлику од Шапића и његовог тима буздована, Весић има неку дозу ентузијазма, погрешног али ипак има, ложио се на то што је радио.
Шапић је класичан популиста још од доба док је био у ДС, делио је улазе на базене и екскурзије за пензионере по Палмином рецепту 3000 за госпођу. Његови радови су у домену где је он чекао дуже од 1 минута на семафору или због прелаза, исти има да лете и стиже кружни ток.
Весић се ипак ложио на калдрму и квазиисторицизам. Хтео је да пише књиге о Београду, а и био је новинар 90их док је био у ДС.

Или простим, америчким речником, Шапић је jokc, Весић је nerd.

Има неких елемената који су указивали на то. Он или неко од његових блиских сарадника. Опште је познато његово присуство по друштвеним мрежама, посебно Тик току.

Шапић је негде на нивоу Томе Николића, није добио везу на друштвеној мрежи да остави коментар.

Зато што нема реалног отпора за сада и зато што је тврдоглав.

Vrh