Gde možemo da vidimo to očajno rešenje?
Примерице - у чупање пруге, где треба.
Sto usko grlo ako ostaje isti broj traka? Ja ne vidim suzenje neko koje bi stvaralo cep.Биће то лепо уско грло.
Ka centru i iz centra biće po jedna traka na najužem mestu. Primerice, iz centra se dve trake u zoni portala sužavaju u jednu, a onda se ta jedna prepliće sa trakama iz tunela.Sto usko grlo ako ostaje isti broj traka? Ja ne vidim suzenje neko koje bi stvaralo cep.
Može neko da obeleži na mapi tačno mesto početka tunela?
Ево тачно овде ће бити портал тунела у Деспота Стефана.Može neko da obeleži na mapi tačno mesto početka tunela?
Не можеш тек тако да му "цапнеш", мораш то да купиш. А то се, као што видимо, избегава по сваку цену, макар цео булевар зависио од три уџерице.Ја никако не могу да схватим логику градских власти: када се руши нека индустријска зона и врши пренамена земљшита, па зар све, мајку му, мора да оде инвеститорима у квадрате? Па цапни му десет метара плаца да имаш где да провучеш инфраструктуру, а дај му још 2-3 спрата да направи више, па ваљда свима треба да се удовољи?! Уосталом и тај нови народ који се насели мора негде да путује а свакако да више људи додатно оптерећују инфрастуктуру. Па зар је то толико тешко смислити?
Па ипак, сложићеш се, да то коштање је далеко испод оног колико би коштало после смене власникада кошта максимално колико може,