prostorni planer
Advanced
- Učlanjen(a)
- 07.06.2010.
- Pohvaljen
- 4.664
Sve lepo receno i tacno
Dok se vozim Liazom imam neke neopisive tegobe,Rakija mi lakse pada.Akia je stvarno dno dna. Evo nova na 35 već trese i lupa. Ja ne znam dokle će da kupuju ovaj otpad. Jel može nekako da se zabrane određeni proizvođači? Ovo nije za prevoz ljudi.
Pravi "Šasić" još gori od jednog Vesića.
Imajući u vidu kakve autobuse nabavljaju...Sa 100 komada, potencijalno problematičnih, baš bi nas dobro ukanalili.
Možda sam ja pogrešno razumeo, ali čini mi se da je što se Kine tiče govorio o naručivanju kineskih vozova za Železnice. I tu je isto u pravu. Jer ŽS već koristi Štedlere, pokazali su se odlično i pritom su postali neka norma i standard. I onda dođu politikanti koji veze s mozgom nemaju niti ih zanima bili šta jer nisu njihove pare, i nametnu ŽS da kupi vozove od Kine. 5 komada. Vau. Niđe mozga. Na stranu to kakvi su ti kineski vozovi - verujem da su prihvatljivi - vidi se iz aviona da je to čisto politička odluka protivno razumu i nekim tokovima standardizacije. Isto kao sa nabavkom Higera, i BMC. I to treba iskritikovati. Neće mnogo promeniti i jeste valjda svršen čin to za kenjaske vozove, ali treba dizati i održavati svest o tome.Ne sećam se da je iko pominjao tramvaje iz Kine.
Upravo sad diskutujemo o kvazi stručnjacima, i ti nas zoveš da slušamo Bukvića. Čoveku jedina kvalifikacija to što ume da vozi bicikl, za metro je čuo juče, a za tramvaj prekjuče, lupeta kako zine. On lično je razlog zašto ne glasam za ZLF, jer je poster face onoga što ZLF nudi na temu moje glavne sfere interesovanja i jer dokazuje moju tvrdnju da je ZLF stranka bez adekvatnog kadra.Veoma je drago da vas pozovem na tribinu u vezi sudbine GSP-a sa fokusom na aktuelno javno-privatno partnerstvo na pravcima 100 i 700.