Šta je novo?

Brza saobraćajnica Požarevac-Golubac

Meni nije bitno da li su to zuti, beli ili ljubicasti, bitna mi je istina, a k*nja mi se od narativa kako smo do 2012. jahali konje, ziveli u pecini, a onda su oni sve sto postoji izgradili. Da, kako da ne.

Ti imas svoj narativ koji je potpuno netacan, verovatno iz nekih licnih politickih razloga u koje ne ulazim.

Zuti jesu potpisali medjudrzavne ugovore sa Azerima i Kinezima, to je dobro, ali na osnovu njih nisu izgradili nista, osim mosta Zemun Borca koji je uradjen po losem projektu.

A ova prica "mlogo hteo, mlogo zapoceo, zli naprednjak njega je omeo" je smesna. Zapoceli su isto kao sto su naprednjaci zapoceli do Duge Poljane i Mackata. U realnosti najteze deonice kao sto su Grdelicka Klisura, Ljiig Preljina, obilaznica oko Beograda itd. su zapoceti samo na papiru, a za neke kao sto je grdelica su cak ostavili i katastrofalne projekte.

@fjerinic sta pricas ti kakve licne i politicke ambicije, sluzimo se samo istinom. Da li je Pola obilaznice bilo izgradjeno do Orlovace za vreme zutih, a druga polovina izgradjeni nadvoznjaci i tuneli Lipak i Zeleznik - da jeste. Da li je bila pred otvaranje deonica koju su radili putevi Levsoje - Srpska kuca pred smenu vlasti - da jeste, to ke deonica od granice do ulaska u Grdelicku klisuru. Da li su ostale deonice na juznom kraku bile u gradnji - da jesu. Da li je isto u visokom stepenu izgradjenosti bile deonice od Pirota do Dimitrovgrada, da jesu, a takodje je bio u gradnji i deo kroz Sicevacku klisuru. Da li su izgradili drugu traku auto puta od Subotice do Beograda sto je 200 km poluautoputa, da jesu. A2 je bio tek u povoju to je tacno, ali za ostalo nisi u pravu. Dos i njegove stranke su zatekle zemlju sa prosecnom platom od 30 evra i privredu razorenu sankcijama, morali su da vracaju staru deviznu stednju i decije dodatke. Plate i penzije su za 10 godina uvecane 10 puta na prosecnih 300 evra. Magistralni putevi su skoro svi rekonstruisani, kao i auto putevi postojeci. Mozemo da se pravimo, ali hvala Bogu internet sve pamti. Moje misljenje je da su ovi za svoju vladavinu manje uradili iako su nas duplo vise zaduzili.

Uh uh uh.... Ovu objavu treba uramiti :D Sve su zapoceli i sve je bilo pred otvaranje, a nekako nista bas nije otvoreno, kakva slucajnost. A u realnosti zavrsena je samo Ub-Lajkovac glinena deonica iz njive u njivu :D Uradili bi jos ali omeo ih je deciji dodatak i to sto su nas digli iz siromastva :D Nadam se da sam dobro shvatio. U pravu si, zaista nisi politicki ostrascen

P.S. Srpska Kuca Levosoje koja je bila "pred otvaranje" za vreme zutih, je otvorena za saobracaj u punom profilu 2018. godine :D A tuneli Lipak i Zeleznik (korektan poduhvat, priznajem) koji su bili izgradjeni bez gradjevinske dozvole su usli u proces legalizacije 2012. godine i tek 2013. su mogle da se urade sijalice i elektricna instalacija koja je bila pokradena odmah po otvaranju. Mozda je i dobro sto nisu ni pomisljali da pocnu tunel Manajle, u pravu si...

Poslednja izmena:
Vrh