Verovatno je to to mesto.
Realno, jeste opasno, ali samo zato što vozači nemaju vozačku kulturu prema biciklistima.
Pre par godina sam mogao da imam razumevanja, jer je bilo malo biciklista i zaista ne očekuješ da se neko brzo pojavi.
Međutim, više nije to u pitanju, već čisti bezobrazluk.
Ja sam baš na tom mestu tog dana kada su popodne prebrisali prelaz, ujutru, imao neprijatnu situaciju. Ponavljam da skoro svaki dan idem biciklom na posao, pa imam veoma realan uvid u stanje vozača automobila. Takođe i vozim kola, tako da zaista moram da priznam, bez lažne skromnosti, da sam upućen u stanje u saobraćaju i kao pešak i biciklista i vozač i korisnik javnog prevoza).
Gledam ga u oči, polako idem jer uvek očekujem nekog takvog. i neće da stane. Prodrao sam se kada mi je prednji točak bio na pravcu automobila i tek tada je zakočio. Za to vreme je lik iza njega krenuo u preticanje.
E sad, jeste, tu mi biciklisti moramo da siđemo sa bicikla i da ga guramo, ali nije to samo ovde. Slično je i pre mosta (poslednje uključenje na most) i na mnogim drugim mestima.
Inače, na tom mestu je ukinuta biciklsitička traka, a i to nije jedino mesto gde je ukinuta traka / staza zbog automobila za vreme vlasti ovog debila.