kopte3
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 16.11.2011.
- Pohvaljen
- 2.447
Sve zavisi gde živiš Ako si na Karaburmi onda je bolje klaj klaj 95icom do Zelenjaka. Ako si kao ja na Brdu, bolje ti je kolima do Novog Beograda 100 ljudi 100 ćudi, ne postoji savršeno rešenje, ali je činjenica da imamo dosta mladih roditelja koji biraju da sede u kolima u gužvi jer decu voze do škole/vrtića, i posle idu po njih. Tako da im više odgovara da imaju gde da se parkiraju u okviru poslovne zgrade gde rade.А и лош је превоз дотле... Мислим, боље је са Новог Београда на Врачар и на Звездару у пет поподне, колима.
Мислим да би наше становништво морало да се сроди са чињеницом да, попут својих предака, има и ноге. А и да се потруди мало да комбинује, типа: оставим ауто километар од вртића, па продужим превозом... сачувам паре и време. Углавном је изводљиво - ако баш није, онда ОК.Sve zavisi gde živiš Ako si na Karaburmi onda je bolje klaj klaj 95icom do Zelenjaka. Ako si kao ja na Brdu, bolje ti je kolima do Novog Beograda 100 ljudi 100 ćudi, ne postoji savršeno rešenje, ali je činjenica da imamo dosta mladih roditelja koji biraju da sede u kolima u gužvi jer decu voze do škole/vrtića, i posle idu po njih. Tako da im više odgovara da imaju gde da se parkiraju u okviru poslovne zgrade gde rade.
Мислим да би наше становништво морало да се сроди са чињеницом да, попут својих предака, има и ноге. А и да се потруди мало да комбинује, типа: оставим ауто километар од вртића, па продужим превозом... сачувам паре и време. Углавном је изводљиво - ако баш није, онда ОК.
А генерално је то што пишеш индикатор да ми у глави никакав проблем са свим тим гужвама немамо, да варијанта "сви у 5 на Газелу и Плави мост" људима већински одговара. Па да не кварим, са своје стране.
А овамо имају инсталиране бројаче корака у телефонима и купују смарт сатове због тога.mene prozivaju jer sam od onih sto parkira na prvo slobodno pa ide da proseta do cilja itd
auto je ljudima izgleda postao toliki prioritet, da je malo pocelo da gubi smisao
mene prozivaju jer sam od onih sto parkira na prvo slobodno pa ide da proseta do cilja itd
sta zna dete sta je 500 kila
Slažem se sa svime što si napisao, idem autobusom do centra u 99% slučajeva, problem je što nam je javni prevoz go k****. U Amsterdamu znaš da će voz ili tramvaj da dođe u tačno vreme +/- 2-3 minuta. Nema šta da razmišljaš. Kod nas malo malo pa ne dođe autobus, ili je prepun ko oko.Мислим да би наше становништво морало да се сроди са чињеницом да, попут својих предака, има и ноге. А и да се потруди мало да комбинује, типа: оставим ауто километар од вртића, па продужим превозом... сачувам паре и време. Углавном је изводљиво - ако баш није, онда ОК.
А генерално је то што пишеш индикатор да ми у глави никакав проблем са свим тим гужвама немамо, да варијанта "сви у 5 на Газелу и Плави мост" људима већински одговара. Па да не кварим, са своје стране.
Treba, i svaka traka koja se doda da postane žuta traka gde sme isključivo javni prevoz, taksisti nek se snađu.U Beogradu zaista treba da se šire mnoge ulice (neke to čekaju i po 80 godina) ali ne zarad automobila i ne na način kako bi debil Šapić i ovi oko njega to uradili.